Konnektorba illeszkedő WiFi-s router a D-Link-től

Az USB porttal is ellátott újdonságot főleg okostelefon és tábla PC tulajdonsoknak ajánlja a cég.

Konnektorba illeszkedő WiFi-s router a D-Link-től

A D-Link SharePort névre keresztelt kompakt újdonsága egy sokoldalú eszköz, ugyanis WiFi-s routerként éppúgy alkalmazható, mint WiFi hozzáférési pontként (hotspot), illetve WiFi jelismétlőként. A DIR-505-ös modell leghasznosabb tulajdonsága a D-Link illetékesei szerint az, hogy segítségével USB-s adattárolókról – pendrive, külső merevlemez, stb… - könnyedén oszthatunk meg tartalmakat okostelefonokkal és táblákkal, mindezt pedig vezeték nélkül, WiFi kapcsolaton keresztül, kényelmesen tehetjük.

Annak érdekében, hogy a funkció használata egyszerű legyen, az iOS és Android alapú eszközökhöz jár egy-egy ingyenes, SharePort Mobile névre hallgató alkalmazás, amellyel kényelmesen igénybe vehetőek a pici újdonság szolgáltatásai. Az USB-s adattárolókról így WiFi-n keresztül hozzáférünk kedvenc zenéinkhez, fotóinkhoz, videóinkhoz, illetve egyéb tartalmainkhoz is. Könnyű hordozhatósága miatt akár még nyaralás alkalmával is magunkkal cipelhetjük a parányi eszközt.Természetesen az USB porton keresztül akár hordozható USB-s eszközeinket is tölthetjük.

A DIR-505-ös modellel meglévő vezeték nélküli hálózatunk hatótávolságának kiterjesztésére is van mód, de a terméket vezetékes hálózatunk WiFi-s kiegészítőjeként is használhatjuk. A D-Link SharePort az USB 2.0-s mellett egy 10/100 Mbps-os Ethernet portot is tartalmaz, így kompakt WiFi routerként is bevethető. A szerkezet persze nem csak okostelefonokkal és táblákkal, hanem asztali számítógépekkel és noteszgépekkel is gond nélkül használható.

A D-Link SharePort már kapható kereskedelmi forgalomban, ára pedig 69,99 dollár magasságában helyezkedik el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward