Készül a Costume Quest 2

Halloweenkor jelenik meg a Double Fine RPG-jének folytatása. Eposzi előzetes!

Készül a Costume Quest 2

A Psychonauts, a Brütal Legend és még sok jó játék fejlesztője, a Double Fine bejelentette, hogy készül a cukorkákról, barátságról és családról szóló 2010-es RPG-jének, a Costume Questnek a folytatása.

A Midnight City által kiadott játék idén fog megjelenni Halloween idején, és ez lesz stúdió játékai közül az első, ami folytatás. Régebben a Brütal Legend második részét akarták elkészíteni, de mivel az első nem volt igazán kelendő, erről a tervről letettek. A Psychonauts folytatása is szóba került, melyet eredetileg a Minecraft alkotója, Markus "Notch" Persson is támogatott volna, de aztán a költségvetés tervét látva meggondolta magát. A Kinect Partyt esetleg még tekinthetjük a Happy Action Theater "folytatásának", bár ezeknek a játékoknak nincs történetük.

Az eredeti, főként gyerekeknek készült Costume Quest sztorija Halloweenkor játszódott, és főhős kissrácoknak a valódivá változott szörnyeket kellett helyre tenniük. A játéknak Grubbins on Ice címmel egy karácsonyi témájú kiegészítője is megjelent, a folytatás pedig ismét a Halloween témakört fogja körbejárni.

A játékot bejelentő eposzi előzetesből megtudhatjuk, honnan jönnek Tim Schaferéknél az ötletek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward