Justice League - még mindig Snyder verzióját akarják

A rajongók nem adják fel: továbbra is azt akarják elérni, hogy a Warner befejezze és kiadja a Snyder-féle változatot a filmből.

Justice League - még mindig Snyder verzióját akarják

A Justice League egy rendkívül ambiciózus film első fele lett volna, és az eredeti tervek szerint a Man of Steel és a Batman v Superman után ezt is az addigi rendező, Zack Snyder készítette volna. Tulajdonképpen majdnem be is fejezte a projektet, amikor egy személyes tragédia miatt a távozás mellett döntött, és a helyét Joss Wedon vette át. Wedon több újraforgatást kért, megváltoztatta a történet számos pontját, alakított a karaktereken, és persze alaposan újravágta a filmet. A végeredményt sem a kritikusok sem a közönség nem kedvelte igazán.

Azóta eltelt két év, de a rajongók nem adják fel: továbbra is azt akarják elérni, hogy a Warner befejezze és kiadja a Snyder-féle változatot a filmből. Most a Justice League megjelenésének évfordulóján ismét egy hatalmas Twitter-kampány indult, ami több napig újra a felszínre hozta a témát. Maga Snyder is egyre inkább bekapcsolódok a dologba, és újabb részleteket oszt meg azzal kapcsolatban, hogy miben más az ő változata: például Superman egészen máshogy támad fel az ő verziójában.

Habár a rajongók sokszor már a feladás küszöbén vannak, valami mindig újra felszítja bennük a tüzet: megszólalt többek között Ben Affleck és Gal Gadot is, mindkét színész azt szeretné, hogy megjelenhessen a Snyder által vágott film. A Variety azonban belsős forrásokra hivatkozva lehozta, hogy jelenleg semmi erre vonatkozó terv nincs a Warnernél, és hogy az "egész csak egy vágyálom, semmi esély rá, hogy valaha kiadják". Erre a rajongók megint kétségbe estek, és Snyderhez fordultak azzal kapcsolatban, hogy akkor feladják-e a küzdelmet? Erre Snyder válaszolt is, egyszerűen csak annyi, hogy "ne".

Szóval úgy látszik, hogy a rendező (és a színészek) szerint is lehet esély arra, hogy a Warner előbb-utóbb meggondolja magát. Habár a kiadó álláspontja is érthető: a Justice League eleve nem aratott hatalmas pénzügyi sikert, és a Synder-féle változathoz valószínűleg rengeteg CGI-t kellene készíteni, nem is beszélve a más effektusokról, vagy éppen a zenéről, és valószínűtlen, hogy ez az egész megtérülne.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap