Júliusban érkezik az új King of Fighters

A King of Fighters széria legújabb epizódja most már kapott egy pontosabb megjelenési dátumot is, az ígéretek szerint 2009 júliusában teszti tiszteletét világszerte a boltok polcain.

Júliusban érkezik az új King of Fighters

A King of Fighters széria legújabb epizódja most már kapott egy pontosabb megjelenési dátumot is, az ígéretek szerint 2009 júliusában teszi tiszteletét világszerte a boltok polcain.

A tizenkettedik epizód PS3-ra és Xbox 360-ra fog megjelenni HD köntösben, gördülékeny animációkkal és 100%-ig kézzel rajzolt részletes hátterekkel és karakterekkel.

Az SNK-s Masaaki Kukino elmondása szerint a fejlesztőcsapat szlogenje "KoF újjászületés" volt, a céljuk pedig az, hogy gyökeresen megreformálják a szériát.

"Hogy egy igazán egyedi verekedős játékot alkossunk teljesen megújítottuk a grafikát, a maga nemében kiemelkedően művészi vizuális megvalósítás terén nem hagytunk helyet kompromisszumoknak." - nyilatkozta Kukino. A trailert elnézve pedig ezt el is hisszük neki, valóban szemet gyönyörködtető a játék.

Shaun Bettenhausen az Ignition Entertainment-től még azt is hozzátette, hogy "Míg mások teljesen szakítottak az időigényes 2D-s rajzok elkészítésével, a KOFXII teljes egészében az emberkéz alkotta esztétikus megjelenítésre épít".

Íme a trailer, ítéljétek meg, hogy valóban szebb-e:

                          

(A japán hivatalos honlaphoz katt ide.)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward