Jövő héttől elérhetőek az XFX AMD kártyái

Az XFX illetékesei nem régiben jelentették be, hogy az AMD Radeon HD 4000-es sorozat videokártyáinak népszerűségét figyelembe véve hamarosan az ő kínálatukban is elérhetőek lesznek az AMD kártyái, amelyek között a korábbi gyakorlatnak megfelelően referencia modellek és gyárilag tuningolt változatok egyaránt helyet kaphatnak a felhasználók nagy-nagy örömére.

Jövő héttől elérhetőek az XFX AMD kártyái

Az XFX illetékesei nemrégiben jelentették be, hogy az AMD Radeon HD 4000-es sorozat videokártyáinak népszerűségét figyelembe véve hamarosan az ő kínálatukban is elérhetőek lesznek az AMD kártyái, amelyek között a korábbi gyakorlatnak megfelelően referencia modellek és gyárilag tuningolt változatok egyaránt helyet kaphatnak a felhasználók nagy-nagy örömére. A hír azért volt nagy szó, mert az XFX ezidáig csak Nvidia videokártyák forgalmazásával és gyártásával foglalkozott.

A közlemény akkoriban még nem szolgált semmiféle információval arról, hogy pontosan mikor és milyen termékek jelennek meg először a vállalat kínálatában. Most néhány hírmorzsa látott napvilágot, amelyek szerint az XFX már a jövő hét folyamán elérhetővé teszi új termékpalettájának első tagjait. A kártyák az alsókategóriástól a teljesítmény kategóriáig bezárólag minden szegmensből képviseltetik magukat: többek között készül HD4350-es modell, valamint HD4650-es kártya 512 MB és 1 GB DDR2-es fedélzeti memóriával. A kínálatban Radeon HD4830-as és Radeon HD 4850-es kártyák, plusz kétféle Radeon HD 4870-es modell lesz jelen, ez utóbbiak 512 MB vagy 1 GB GDDR5-ös típusú memóriával lesznek ellátva. A csúcskategóriás szegmensben található Radeon HD 4870X2-es példány egyelőre nem képezi majd részét az XFX új termékcsaládjának.

A hírek szerint a felsorolt kártyák mind referencia változatok lesznek és várhatóan magasabb áron kerülnek forgalomba, mint a rivális gyártók azonos termékei. A nem referencia modellekkel és a gyárilag tuningolt videokártyákkal kapcsolatban még mindig nem szivárogtak ki információk, de az egy pillanatra sem kétséges, hogy az XFX kínálatában helyet kaphatnak-e.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward