Jönnek a Patriot 200 GB-os microSDXC memóriakártyái

Az újdonságok az okostelefonok és táblák mellett kiválóak lehetnek akciókamerákba, vagy éppen profi digitális tükörreflexes fényképezőgépekbe is.

Jönnek a Patriot 200 GB-os microSDXC memóriakártyái

A Patriot két új memóriakártyát mutatott be, amelyek mindketten microSDXC kivitelben érkeznek, adattároló kapacitásuk pedig nem kevesebb, mint 200 GB. Az LX Series, illetve Instamobile Series családokat erősítő újdonságok mindketten Class 10-es és UHS-1-es minősítéssel rendelkeznek, sebességeikre pedig jellemző, hogy 90 MB/s-os maximális folyamatos olvasási- és 40 MB/s-os maximális folyamatos írási tempó elérésére képesek. Annak érdekében, hogy a termékek klasszikus SD kártyát fogadó rendszerekben is használhatóak legyenek, jár hozzájuk SD adapter.

A 200 GB-os adattároló kapacitás sok területen jöhet jól, kezdve az androidos okostelefonoktól és tábláktól, a különböző akciókamerákon át egészen a profi digitális tükörreflexes fényképezőgépekig. A gyártó az új memóriakártyákat többféle termékkel is tesztelte: a 200 GB-os újdonságok a GoPro és Sony HDR-AS200V akciókamerák mellett a Samsung Galay S7 és S7 Edge mobilokkal egyaránt tökéletesen kompatibilisek.

Az új memóriakártyákon több, mint 18 órányi 1080p-s videó fér el, 3 MB-os fotókból pedig több, mint 36 000 darabot tudnak elraktározni. A kompakt és gyors memóriakártyák 5 év jótállással lesznek elérhetőek március 21-től kezdve, várható ajánlott végfelhasználói áraik pedig térségenként eltérnek majd. Arról egyelőre nincs hír, hogy az európai listaárak pontosan hogyan alakulnak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward