Shop menü

ISMÉT EGY KÜLÖNLEGES VÉGIGJÁTSZÁSI MÓDOT ISMERHETÜNK MEG, RÁADÁSUL EGY EGÉSZEN BETEG FAJTÁT.

Török Roland
Török Roland
Ismét egy különleges végigjátszási módot ismerhetünk meg, ráadásul egy egészen beteg fajtát.

A Diablo 2 Resurrectedről, az embernek könnyen eszébe juthat a vérfürdő kifejezés, hiszen a játékmenet alapból arra van kihegyezve, hogy folyamatosan daráld be a pokol lényeit, ezzel fejlődve és új eszközöket szerezve. 

Vannak viszont sokan, akik annyiszor végigjátszották már a játékot, hogy valami új kihívást keresnek maguknak. Márpedig mi lenne nagyobb kihívás annál, mint amit MacroBioBio csinált? Ő ugyanis úgy döntött, hogy végigviszi a játékot a legnehezebb fokozaton úgy, hogy egyetlen egy szörnyet se támad meg ő maga. 

Ez a teljesítmény azért is kirívó, mert soha senkinek nem sikerült még csak hasonlót se elérnie. Macro a végigjátszása során csak olyan tárgyakat használt, amiket talált. Ezek ráadásul úgy működtek, hogy nem rendelkezhettek még passzív támadó aurával sem, csak akkor, és csak is akkor engedélyezett a „pacifikus” végigjátszás során ölni, ha a szörny saját magának okozza a sebzéseket, például a felvett tárgyak miatt rá visszatükrözve. 

A játékot Sorceress-szel kicsit több, mint 50 óra alatt vitte végig. Aki szeretné utána csinálni, a videóban elmagyarázza, hogyan lehet ezt megoldani.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére