HERO 16K szenzort kapott három korábbi Logitech egér

A Pixart népszerű PMW 3366-os érzékelőjét a Logitech saját megoldása váltja, de egyéb meglepetések is lapulnak a tarsolyban.

HERO 16K szenzort kapott három korábbi Logitech egér

A Logitech fejlesztőcsapata úgy gondolta, érdemes leporolni három népszerű egeret, nevezetesen a G903-as, a G703-as és a G403-as modelleket, amelyek a régi szenzor helyett a vállalat legmodernebb és legprecízebb, HERO 16K névre keresztelt érzékelőjét vethetik be, így a virtuális csatatereken és a mindennapokban is hatékonyabban lehet használni őket.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A zászlóshajó szerepkörben tündöklő G903 esetében a HERO 16K szenzor a 2018-as modellnél hasznát Pixart PMW3366-os érzékelő helyét vette át, a szokásos felépítés és funkcionalitás azonban nem változott. Most is 11 programozható gombot kapunk, az egér jobb- és balkezesek számára egyaránt kényelmesen használható, plusz a 16,8 millió színárnyalattal dolgozó RGB LED alapú világítás is a kínálat részét képezi. Változott viszont az energiahatékonyság, azaz az előző generációs modellhez képest tízszer energiahatékonyabb az új változat. Ez akkumulátoros idő terén 140 órás, illetve 180 órás üzemidőt takar – attól függően, hogy használunk-e RGB LED alapú világítást, vagy sem. A fedélzeten továbbra is jelen van a PowerPlay Wireless Charging System támogatása, valamint a Lightspeed Wireless kommunikációról sem kell lemondanunk.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A G903-hoz hasonlóan a G703 Lightspeed is lecserélte a Pixart PMW 3366-os szenzort a Logitech HERO 16K-s megoldására, ami jótékonyan hat majd az érzékelési teljesítményre, valamint a pontosságra is. Az akkumulátoros üzemidőn itt is sikerült javítani, így egyetlen teljes töltés hatására már akár 35 órányi üzemidőt is nyerhetünk, az egér tömege azonban ezzel egy időben 95 grammra csökkent. A PowerPlay Wireless Charging System támogatása itt is jelen van a kínálatban, valamint a LightSpeed Wireless kommunikációs rendszer is használható, így remek válaszidő mellett működhet vezeték nélküli üzemmódban a termék.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A sor végén a Logitech G403 Hero kullog, ami továbbra is 10g-os kivehető súllyal, 6 programozható gombbal, valamint RGB LED alapú világítással érkezik, természetesen vezetékes kivitelben, ám a Pixart PMW 3366-os érzékelő helyét ebben az esetben is a Logitech HERO 16K megoldása vette át.

Az új egerek rövidesen elérhetőek lesznek kereskedelmi forgalomban. A G403 Hero 21 999 forintba kerül, a G703 LightSpeed ára 31 999 forint, míg a G903-as modellért 47 799 forintot kérnek el. Mindhárom egérre 2 év jótállást vállal a gyártó.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap