GTA5: PC-s petíció, pontok, a fejlesztés elvei

Már több mint 350,000-en aláírták a petíciót, hogy kiadják a játékot PC-re, amit Sam Houser szerint nem azért fejlesztettek, hogy pénzt keressenek vele...

GTA5: PC-s petíció, pontok, a fejlesztés elvei

Sam Houser szerint nem azért fejlesztik a játékot, hogy pénzt keressenek, hanem azért, hogy feszegessék a határaikat mind művészi, mind pedig technológiai szempontból. Az persze nem kérdés, hogy rengeteg pénzt is fognak vele keresni, de attól még nem abból áll a napjuk, hogy a pénzüket számolgatják a bank felé menet.

A Polygonnak adott interjújában Houser azt nyilatkozta, hogy a GTA brand még mindig jelentős, de ő és a cég nem nagyon szeretnek erről állást foglalni. Ez nem sport, vagy verseny. Egyszerűen akarnak valamit csinálni, ami élvezhető és az emberek nagyon tudják szeretni. Minden résszel meg akarják őket győzni, hogy érdemes lesz a következőre is áldozni a pénzükből. A cégük 1 játékot ad ki egy évben, ahelyett, hogy elárasztanák a piacot pénzhajhász vackokkal...

A Grand Theft Auto 5 holnap jelenik meg konzolokra, a PC-s tábort viszont egyelőre hagyják a sötétben tapogatózni, semmi információ nincs arról, hogy mikor jön a játék a platformra, ha egyáltalán. A játékosok ezért elindítottak egy petíciót, amit már több mint 350,000 ember alá is írt.

[italic]"Címzett: Rockstar Games

Kérjük, hogy adjátok ki a GTA V-öt PC-re. A GTA játékok nagyon fontosak sok ember életében és nagy szégyen, hogy a játék legújabb iterációja nem kerül kiadásra a legerősebb platformon. Az olyan dolgok, mint a módosítások, mindig ÓRIÁSI részét képezték a PC-s játéknak és a moddolt GTA-knál kevés szórakoztatóbb dolog van a világon.

Reméljük, hogy fontolóra veszitek a kérésünket, mert az rengeteg embert tenne nagyon boldoggá!

Üdvözlettel,

(a neved)"[/italic]

Ti már aláírtátok? Az eddigi sajtós visszhang alapján úgy tűnik, hogy megéri. Rengeteg külföldi újságnál születtek már kritikák a játékról és nem egy helyen kapott maximális pontszámot. Érdemes átfutni a listán, erre bármelyik fejlesztőcég büszke lehetne.

The Escapist – 3.5/5

Polygon - 9.5/10

Eurogamer – 9/10

CVG – 10/10

IGN – 10/10

Joystiq – 4.5/5

OXM – 10/10

OPM -10/10

Edge – 10/10

StrategyInformer – 10/10

Kotaku – Yes

DigitalSpy – 5/5

Eurogamer.de – 10/10

GameInformer – 9.75/10

GamesVillage.it – 9.8/10

Destructoid – 9/10

GiantBomb – 5/5

Gamereactor – 10/10

Gamespot – 9/10

GodisaGeek – 10/10

Videogamer – 10/10

Akihabarablues – 100/100

Xbox 360 Achievements – 100/100

LaPS3.com – 100/100

Videogameszone.de – No score

Eurogamer.cz – 10/10

NowGamer – 9.5/10

USGamer – 4.5/5

Gamesurf.it – 9.5/10

Games.it – 10/10

FZ.se – 4/5

A brit Eurogamer tesztere, Tom Bramwell már befejezte a játékot, ha akartok egy kis spoiler mentes túrát tenni Los Santosban, akkor nézzétek meg a lentebbi videót. A mi cikkünk is érkezik hamarosan ;)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward