GC2015: Sokat javul a kiegészítővel a The Crew

A Wild Run kiegészítővel a Ubisoft nem csak bővíti a játékot, de jelentős grafikai előrelépésre is számíthatunk.

GC2015: Sokat javul a kiegészítővel a The Crew

A Ubisoft egy új előzetessel és néhány információval kedveskedett nekünk a GamesComon. Ugyan a The Crew többnyire nem nyerte el sem a játékosok, sem pedig a kritikusok tetszését, a Ubisoft Ivory Tower eltökélt abban, hogy javítson a játékon az érkező Wild Run kiegészítővel.

A kiegészítővel bekerülnek a játékba a motorkerékpárok, valamint három új autóosztály, a dragsterek, a monster truckok és a driftelésre kihegyezett gépek. Ezen kívül a játékmechanizmusok és az irányítás is finomodik majd némileg a készítők szerint.

Kap egy nagyobb ráncfelvarrást a grafika is, ami az alapjátékban úgy festett, mint egy jobb Xbox 360-as cím (legalábbis konzolon). A teljes grafikai frissítésen kívül (ami tartalmaz majd többek között feljavított depth of field-effekteket is) bekerül például a dinamikus időjárás is.

Mindennek azonban megvan az ára: a The Crew eleve csak Xbox 360-ra jelent meg az előző generációs konzolok közül, mert az Ivory Tower egyszerűen nem jött ki memóriával a PS3-on, de a Wild Run kiegészítő és az azzal járó fejlesztések már csak Xbox One-on, PS4-en és PC-n válnak elérhetővé.

A Wild Run megjelenik letölthető tartalmi csomagként, valamint dobozosan is az alapjátékkal együtt, ez lesz a The Crew: Wild Run Edition. Mindkettőre november 17-én kell számítani.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward