Frostpunk - a This War of Mine készítőinek új játéka

Ismét egy nagyon kemény és felnőttes játékkal készül nekünk a 11 bit Studios.

Frostpunk - a This War of Mine készítőinek új játéka

A This War of Mine-ért felelős 11 bit Studios már nagyjából egy éve csepegteti az információkat arról, hogy egy teljesen új játékon dolgozik. A mai napon pedig eljött az idő arra, hogy lehulljon a lepel a független csapat új címéről, ami nem más, mint a Frostpunk.

A név nem véletlen. A játék lényege ugyanis az lesz, hogy egy rakás ember próbál meg túlélni egy rendkívül barátságtalan, fagyos világban, ehhez pedig steampunk technológiákat vesznek igénybe. Így a fagyot és a steampunkot összerakva jön ki a Frostpunk.

A 11 bit Studios munkatársai szerint ez lesz az eddigi legnagyobb játékuk, ám ezzel együtt jelenleg viszonylag kevés információ áll rendelkezésünkre. Az biztos, hogy a készítők ezúttal elszakadnak a valós körítéstől (nyilván), ugyanakkor a valós témáktól nem: ezúttal is az emberi viselkedés és természet kerül középpontba. A játék lényege az lesz, hogy kiderüljön, hogyan viselkedünk, ha mindenképpen túl kell élnünk.

A Frostpunk játékmenetéről sem tudni egyelőre semmit, csak az derült ki, hogy fontos szerepet kap benne a stratégia és a menedzsment, valamint az empátia és az érzelmek, illetve az ezekre épülő döntéshozatal. Ezúttal nem lesz olyan fontos az erőforrások menedzselése és ezek optimalizálása.

A készítők továbbá azt ígérik, hogy a játék egy kifejezetten egyedi vizuális stílust kap, de erről egyelőre nem tudunk nyilatkozni, a lenti kedvcsináló előzetes ugyanis CGI, in-game screenshotunk pedig még nincs.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward