Fokozódik a Metro Exodus körüli kálvária

Fokozódik a Metro Exodus körüli kálvária

Mióta kiderült, hogy a Metro Exodus PC-n csak az Epic Store-ban lesz kapható, a játék körüli helyzet finoman szólva sem szép. Az egy dolog, hogy a sorozat korábbi részeit review bombolják Steamen, de a játékosok elkezdtek összeállni és egy széleskörű bojkottot hirdetni a PC-s változattal szemben.

Erre megjelent a fejlesztő 4A Games egyik alkalmazottja egy orosz fórumon, és közölte, hogy ha a bojkott sikeres lesz, akkor a következő Metro-játékokból (ha lesznek) nem készül majd PC-s verzió. Az alkalmazott szerint aki beleszáll egy ilyen bojkottba, az eleve nem a vásárlójuk, hiszen ha valaki évek óta vár egy játékot, amibe a készítők elképesztő munkát fektettek, akkor az nem fog megrettenni attól, hogy másfél perc alatt feltelepítsen még egy launchert.

Mindenesetre a dologra reagált a kiadó Deep Silver is, miszerint a fenti alkalmazott kijelentései nem tükrözik sem a kiadó, sem a fejlesztő hivatalos álláspontját, és a PC-s verzió mindig is központi fókusz marad.

Közölték viszont, hogy habár hivatalos álláspontot nem, de egy elkötelezett munkatárs fájdalmát és kiábrándultságát tükrözik ezek a szavak. "Egy olyan személy, aki korábban csak jóindulatot és támogatást kapott a munkájával kapcsolatban, most hirtelen egy kellemetlen helyzetbe kerül egy rajta kívül álló üzleti döntés miatt. Tisztelettel kérjük, hogy a visszajelzéseket a Koch Media és a Deep Silver felé küldjétek, ne a fejlesztő 4A Games felé." - szól a közlemény.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap