Europa Universalis 4: demó, mod és cross-play támogatás

Mostantól elérhető Steamen a demó, de sajnos kizárólag a Windows-os verzióhoz készítettek csak próbaváltozatot.

Europa Universalis 4: demó, mod és cross-play támogatás

A Paradox a rendelkezésetekre bocsátotta Steamen az Europa Universalis 4 demó verzióját, mely ad egy kis ízelítőt a nagyszabású stratégiai játék élményéből. Választhattok 4 terület közül, amit 28 évig uralhattok. Nincs mentés és betöltés, és csak a single playert próbálhatjátok ki.

A beállítottságotoktól függően választhattok, Velence esetében a kereskedelmen van a hangsúly, az Ottomán Birodalomnál a háborún, Portugáliánál a gyarmatosításon, míg az osztrákok a diplomáciára fókuszálnak. Megkapjátok a teljes tanító módot és a súgó rendszer is integrálva lesz a demóba.

A teljes játék évszázadokon átívelő és több száz tartományt fed le, ami azt jelenti, hogy 250-nél is több történelmi országot, provinciát és városállamot. A Paradox örömmel jelentette azt is, hogy a játék átfogó mod támogatásban is részesül a Steam Workshopnak köszönhetően. További jó hír, hogy lehetséges lesz a cross-platform játék is Linuxon, Mac-en és PC-n, akár 32 játékossal. A demó viszont csak Windwos-on lesz elérhető és kizárólag angol nyelven.

Az Europa Universalis 4 augusztus 13-án jelenik meg. Amennyiben a stratégiázgatáson túl bírjátok a humort is, ajánljuk figyelmetekbe az alábbi EU4 music videót... :)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward