Érkeznek a világ leggyorsabb microSDXC memóriakártyái

A SanDisk újdonságai akár 275 MB/s-os adatátviteli sebességek elérésére is képesek, így kiválóan alkalmasak 4K-s tartalmak, valamint akcióvideók rögzítésére.

Érkeznek a világ leggyorsabb microSDXC memóriakártyái

A SanDisk egy új memóriakártya-sorozatot mutatott be, amely két tagot számlál és az Extreme PRO microSDXC UHS-II nevet viseli. A családban lapuló modellek sebesség tekintetében megfelelnek a Class 10-es, illetve az UHS Speed Class 3 (U3) sebességosztály követelményeinek, így kiválóan alkalmasak nagy adatátviteli sávszélességet igénylő Full HD és 4K Ultra HD tartalmak rögzítésére.

A vállalat a microSDXC formátumú memóriakártyákat felsőkategóriás drónokhoz, akciókamerákhoz és okostelefonokhoz ajánlja, de a termékek egyéb területeken is jó szolgálatot tehetnek, amennyiben az adott eszköz képes kiaknázni a bennük rejlő lehetőségeket. A hivatalos adatok alapján a 64 GB-os és 128 GB-os újdonságok folyamatos maximális adatátviteli sebessége a 275 MB/s-os tempót is elérheti, ami már tényleg sokféle felhasználást támogat. Az újdonságok természetesen UHS-I támogatással ellátott eszközökben is használhatóak, de ekkor lassabbak lesznek – ilyenkor 104 MB/s-nál tetőzik a tempó.

A SanDisk friss memóriakártyái nem csak gyorsak és kompaktak, de meglehetősen strapabíróak is, hiszen ütésállóak, vízállóak, valamint a szélsőséges hőmérsékleteknek és a röntgensugaraknak is ellenállnak.

Az élettartam garanciával rendelkező SanDisk Extreme PRO microSDXC UHS-II memóriakártyák szállítása az év második negyedévében indulhat meg. A 64 GB-os példány 179,99 dollárba, 128 GB-os társa pedig 299,99 dollárba kerül majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward