Először akcióban a The Crew, ősszel megjelenés

A Ubisoft új autós reménysége még idén megjelenik. Most először láthatjuk élesben a játékmenetet.

Először akcióban a The Crew, ősszel megjelenés

A Ubisoft bejelentette, hogy még idén, egészen pontosan ősszel megjelenik a The Crew, a kiadó új autós reménysége. A megcélzott platformok nem változtak: Xbox One-ra, PS4-re és PC-re várhatjuk az anyagot, a két konzolon pedig 1080p-s felbontásban, 30fps-sel fog futni (utóbbi elég szomorú).

A The Crew továbbra is egy árkádosra vett, főként akcióra épülő autós játék, nyitott világgal, melynek játszótere az Egyesült Államok egy része. Mindenhol kihívások és versenyek várnak ránk, amikben persze nem egyedül kell részt vennünk, a The Crew ugyanis a modern elvárásoknak megfelelően félig-MMO, így a többi játékos mindig ott fog garázdálkodni körülöttünk.

A játékot kétféle csomagban is elő lehet rendelni konzolokra. A Limited Edition mellé azonnal megkapjuk a BMW Z4 sDrive35is, a Mini Cooper S, és a Dodge Ram SRT-10 járgányokat, az összes hozzájuk kapcsolódó tuningalkatrésszel. A másik, vagyis a Muscle Edition néven futó csomag ránk annyira nem vonatkozik, ugyanis csak a GameStopban lehet előrendelni. A Limited Edition tartalmai mellé a szerencsések megkapják még a 2015-ös Ford Mustang GT-t.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward