Előbb érkeznek az X99-es alaplapok és a Haswell-E processzorok?

Eddig úgy tűnt, szeptember közepén lesz a rajt, de a legfrissebb beszámolók már augusztus végi megjelenésről tesznek említést.

Előbb érkeznek az X99-es alaplapok és a Haswell-E processzorok?

Az Intel a korábbi információk alapján az elkövetkező hetek folyamán dobja piacra felsőkategóriás processzorait, amelyek a Haswell-E sorozatot erősítik, de velük együtt az X99-es alaplapok, illetve a DDR4-es memóriamodulok is az üzletek polcaira kerülnek.

Eddig úgy tűnt, hogy a rajtot szeptember közepére időzítették: az idő előtt felbukkant dokumentumok mind-mind szeptember 14-én esedékes megjelenésről számoltak be. A legfrissebb értesülések szerint azonban mégsem ekkor, hanem augusztus 29-én jelenhetnek meg a Haswell-E processzorok, és természetesen a hozzájuk tartozó X99-es alaplapok, valamint a DDR4-es memóriacsomagok is ekkortól válnak elérhetővé.

Az MSI koromfekete X99-es alaplappal (is) várja a Haswell-E processzorokat

A Haswell-E processzorokból összesen háromféle modell érkezik: egy nyolcmagos, valamint két hatmagos példány. A nyolcmagos csúcsprocesszor a Core i7-5960X típusjelzést kapja, ára pedig 1000 dollár környékén helyezkedik el. Közvetlenül alatta a Core i7-5930K foglal helyet, amelynek ára 500 és 750 dollár közé esik. A belépőszintet a Core i7-4820K képviseli, ára pedig 350 és 450 dollár között fog elhelyezkedni.

A processzorok mellett DDR4-es memóriacsomagok és X99-es alaplapok is szép számmal érkezhetnek – az elmúlt napokban több termékkel kapcsolatban is megjelentek fotók, illetve információk. Ezek után kíváncsian várjuk mikor rajtolnak el az újdonságok, és pontosan milyen ajánlott végfelhasználói árakat kapnak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward