Shop menü

ELÉRHETŐ ÁRÚ FÜLHALLGATÓVAL RUKKOLT ELŐ A JABRA

Az Elite 4 egy középkategóriás füles sok jó lehetőséggel, aktív zajszűréssel és elfogadható üzemidővel.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Elérhető árú fülhallgatóval rukkolt elő a Jabra

A Jabra termékei globálisan elérhetőek és hazánkban is hozzá lehet ezekhez jutni. A kínálatunkban is elérhető Elite 3 modellnek most jött meg a kvázi utódja, az Elite 4, ami egy kicsit fentebb lesz a kínálatban a képességek és a hangminőség szempontjából is. Az Elite sorozata nagyon népszerű a Jabrának, nem véletlenül, és most az Elite 4 is egészen vonzó ajánlatnak ígérkezik.

Az új valódi vezeték nélküli fülhallgató nagyon kompakt és kényelmes lett, de éppen emiatt egy kisebb, 6 millimétere hangszóró került bele. Ez azonban nem jelent problémát, mert a tervezők így is egészen jó hangzást tudtak kihozni a kütyüből a hivatalos álláspont szerint. Persze erről az első tesztek után lehet majd biztosat mondani, de a szokás 20 Hz és 20 kHz tartomány lefedése biztosított.

Galéria megnyitása

Fontos jellemzője a terméknek, hogy támogatja az aktív zajszűrési lehetőséget. Az ANC révén teljesen zavartalanul lehet majd élvezni a dalokat akár a tömegközlekedésben, akár az utcán üldögélve. Ha pedig éppen az úttesten kel át az ember, be lehet kapcsolni a környezeti módot, és ilyenkor minden fontos zajt hall a felhasználó a biztonsága érdekében. A zajszűrés a hívásoknál is menni fog, és a beszélgetések során a lehető legjobb hangminőség elérése érdekében az Elite 4 összesen 4 mikrofont fog majd munkára.

Galéria megnyitása

Hosszú idő alatt sem fog kellemetlenné válni a termék viselése, a Jabra pedig elmondta azt is, hogy lehet használni magában egy fülhallgatót, ami persze a legtöbb TWS-re igaz. Ilyenkor az egyik füles mindig a töltőn lehet, és egyrészt hosszabb üzemidő érhető el, másrészt folyamatosan lehet használni. Meg is oszthatja a fülest az ember a partnerével, ha éppen arra lenne szükség. A digitális asszisztens szolgáltatásokat is lehet majd használni a füles közreműködésével.

Galéria megnyitása

Bluetooth 5.2 modult használ a termék, Android és iOS rendszerű eszközökkel egyaránt lehet majd használni. Képes a fülhallgató arra, hogy kettő forráshoz kapcsolódjon párhuzamosan, és ezek között a felhasználó válthat manuálisan, és automatikusan is menni fog a dolog. Lehet használni arra alkalmas PC-kel is az Elite 4-et, és támogatja az olyan gyors kapcsolódásra lehetőséget nyújtó technológiákat, mint a Fast Pair és a Swift Pair. Van még aptX támogat is, de lossless átviteli opció már nem biztosított.

Galéria megnyitása

Nagyon könnyűek a fülesek, csak 4,6 grammot nyomnak, és igazából a hordozó tok tömege is alacsony, csak 33,4 grammos. Az egész együtt nincs 45 gramm. A tok 64,15 x 28,47 x 34,6 milliméteres, és a formájának köszönhetően könnyen zsebre lehet majd tenni. IP55 minősítéssel rendelkezik, szóval a port gond nélkül fogja bírni, és intenzív esőben sem eshet baja nem fog könnyen beázni. Bézs, fekete, sötétkék és lila színekben lesz megvásárolható a kiegészítő.

Galéria megnyitása

Az eszköz 5,5 órán keresztül lesz használható folyamatosan, és úgy, hogy eközben menni fog a zajszűrés is (ANC nélkül 7 órát tud). A tokba épített akkumulátort is kihasználva összesen 22 órás üzemidőt lehet elérni, ha pedig nincs szükség a zajszűrésre akkor ez 28 órára is feltornászható adott esetben. Támogatja a füles a gyorstöltést, de azért ezen a téren nem annyira lehengerlő a produkciója. 10 perc töltés alatt szív magába annyi energiát, ami 1 órányi használatra elegendő.

Galéria megnyitása

A Jabra Elite 4 világszerte megvásárolható lesz, érkezik majd Európába is. Az Egyesült Államokban 100 dolláros ajánlott fogyasztói áron kerül majd a boltok polcaira.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére