Egyszerre jön a Saints Row film és játék

A THQ legfontosabb játékaiért felelős vezérigazgató, Danny Bilson elárulta, hogy a következő Saints Row játékkal együtt egy filmet is ki akarnak csiholni a franchise-ból.

Egyszerre jön a Saints Row film és játék

A THQ legfontosabb játékaiért felelős vezérigazgató, Danny Bilson elárulta, hogy a következő Saints Row játékkal együtt egy filmet is ki akarnak csiholni a franchise-ból. Mi több, a két produktumot egy napon kívánják kihozni. Azt még persze nem tudni, hogy melyik lesz ez a szép nap, de elméletileg még valamikor 2012 márciusa előtt kell, hogy eljöjjön. (A Saints Row 3-at korábban a 2012-es gazdasági évre ígérték, ami náluk 2011 áprilisától 2012 márciusáig tart.)

A héten adott konferenciabeszéde szerint egy nagyobb filmes céget már fogtak is a dologhoz. Tavaly év elején a rapper 50 Cent a saját THQ-s játéka mellett (Blood on the Sand) vetődött egy Saints Row film gondolatára is. Nem kérdés melyik a kedvenc kiadója... Nem ez az egyetlen THQ-s filmpróbálkozás, ha még emlékeztek, felvetődött egy Red Faction film/sorozat gondolata is.

A Saints Row 2 egyébként egy elég őrült GTA klón, hírhedt amiatt, hogy szeret beszólni annak a játéknak, amiről koppint. Aki nem látta volna a "Would you rather" trailert, annak beszúrjuk ide emlékeztetőnek.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward