Shop menü

EGY 9 HÓNAPOS SUPER MARIO BROS. VÉGIGJÁTSZÁS REKORD DŐLT MEG

Török Roland
Török Roland
Egy 9 hónapos Super Mario Bros. végigjátszás rekord dőlt meg

A Super Mario Bros. végigjátszás rekordokról már többször is beszámoltunk itt iPonon, ezúttal viszont egy olyan világrekordról beszélünk, ami már tényleg félpillanatra van attól, ami a játékkal a matematika szabályai szerint megoldható. 

Az amerikai Niftski rekordjánál minden összeállt, és olyan szinten sikerült jól teljesítenie, ami még őt is meglepte. Mármint annyira, hogy még párszor próbálkozott, mikor a cseten szóltak neki, hogy amúgy világrekordot döntött a 4:54.798-as idejével. 

Az ilyen rekord felállításához nem csak hihetetlen tudás, de elképesztő szerencse is kell, hiszen pont úgy kelljen kirajzolódniuk a képkockáknak egymás után, hogy egyáltalán esélye legyen az embernek megdöntenie a korábbi rekordot. 

A játékos amúgy egérrel és billentyűzettel játszott, emulátoron keresztül, de a közösség ezt is elfogadja, mint hiteles eszköz, mivel minden téren úgy viselkedik, mint az eredeti NES készülék. 

Szintén pár napja sikerült valakinek megcsinálnia azt a trükköt a játékban, amit 2018 óta sokan úgy gondoltak, hogy lehetetlen emberként véghez vinni, csak a gépnek sikerülhet. Ha valakinek sikerülne ezzel a trükkel is végig vinnie a játékot, akkor talán megdőlhetne Niftski rekordja is.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére