DLC++: MW2, NFS: Shift, Forza 3

Call of Duty: Modern Warfare 2, Need for Speed: Shift és Forza 3 letölthető tartalmak a terítéken.

DLC++: MW2, NFS: Shift, Forza 3

Modern Warfare 2 (PC, PS3, Xbox 360)

A héten bejelentett Call of Duty: Modern Warfare 2 letölthető tartalom címe 'Stimulus Package' lesz és ha minden igaz, akkor március 30-án jelenik meg Xbox 360-ra, míg PC-re és PS3-ra valamivel később. Feltételezhetően a később ez esetben 30 napot jelent, ugyanis a Microsoft még korábban azt nyilatkozta, hogy a játék első két térképpakkja 30 napos Xbox exkluzivitást fog élvezni. Az Activision összedobott egy vicces honlapot is a bejelentés mellé és elbüszkélkedtek azzal, hogy 25 millióan játsszák online az MW2-t. Szép.

MW2 tesztünkhöz katt.

Need for Speed: Shift (PC, PS3, Xbox 360)

Március 18-án érkezik az Exotic Racing Series pakk, mely nevéhez hűen tele lesz egzotikus szuperjárgányokkal. Az ára 800 MS pont lesz (9,6 euro) vagy 10 dollár PSN-en. Az új autók, az Alfa Romeo 8C Competizione, BMW M1 Procar, Gumpert Apollo, Honda NSX, McLaren MP4-12C, Maserati GranTurismo S és a Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss. Mindegyik új kocsihoz járnak új kihívások, összesen körülbelül 50, köztük Time Trialokkal és sprintekkel. Az új aszfaltcsík, a Riviera tele lesz éles kanyarokkal és parókareptető egyenesekkel (4 féle elrendezés gondoskodik arról, hogy ne unjuk meg egyhamar). Aki teljesen kivesézi a DLC-t 125 gamerponttal lesz gazdagabb.

                         

NFS: Shift tesztünkhöz erre tessék.

Forza 3 (Xbox 360)

Ha az utóbbi időben hagytátok porosdni a Forzát, akkor érdemes egy kicsit újra előbányászni, ugyanis nem olyan rég jött hozzá ki a Jalopnik DLC. A pakkban 10 új autót találtok egy Mazdát, Jaguárt, Fordot, Aston Martint, Porschét, Bugattit, BMWt, Audit, egy másik Aston Martint és egy Hondát. A Jalopnik pakk 400 MS pontért letölthető, de egy próbajárgányt ingyen is megkaphattok, ez pedig a Honda.

Forza 3 tesztünkhöz katt.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward