Diablo III - tovább késik a pénzes aukciós ház

A valós pénzzel működő aukciós ház megjelenését már másodjára csúsztatja el a Blizzard, a stúdió a megjelenésig igyekszik javítani a játékon.

Diablo III - tovább késik a pénzes aukciós ház

A World of Warcraft óta kialakult háttérrendszer segítségével a Blizzard ma már azonnal tudja hotfixekkel kezelni a szerveroldali hibákat, vagy épp bővítéseket. Ezekből az utóbbi napokban többet is alkalmaztak, így néhány korábban tapasztalt bugot sikerült kiirtani a játékból, ezen kívül pedig néhány ponton változtak a karakterosztályok is. Utóbbi komoly felhördülést váltott ki a jelenleg inferno nehézségi szinten próbálkozó játékosokból, hiszen a monk, a demon hunter és a wizard több képessége is gyengült.

A Blizzard további javításokat ígér a következő napokban kliens- és szerveroldalra egyaránt, melyekkel igyekeznek megoldani a többeknél előforduló, eltűnő achievementek problémáját, tovább javítani a szerverek stabilitását, valamint balanszírozni a karakterosztályokat. A stúdió egyik közösségi menedzsere ezen kívül elmondta: az inferno nehézségi szint további változásokat és finomhangolást fog kapni hamarosan.

Eközben tovább csúszik az eredetileg múlt hétre, majd erre a hétre ígért, valós pénzzel működő aukciós ház megjelenése. Az már biztos, hogy májusban nem kapjuk meg, de a Blizzard egyelőre várható dátumot sem közölt.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward