Dátumot kapott az elmebeteg hullámvasutas ScreamRide

A Roller Coaster Tycoon készítőinek új játékában nem csak az építés, hanem a pusztítás is fontos szerepet kap.

Dátumot kapott az elmebeteg hullámvasutas ScreamRide

A Frontier Developments elmebeteg "vidámparkos" játékáról már írtunk korábban pár sort, most azonban konkrétabb információkat és megjelenési dátumot is kaptunk. A csapatnak van tapasztalata a témában, ugyanis ők készítették a Kinect Disneyland Adventurest és a Roller Coaster Tycoont is, így a terep ismerős, annak ellenére, hogy a ScreamRide valami egészen más.

A "történet" szerint a közeli jövőben járunk, ahol mindenki látványosan unatkozik, így a mi feladatunkká válik, hogy szórakoztassuk a népet. A nép azonban már csak úgy tud szórakozni, ha halálközeli élményeket él át. Hogy kiélhessük magunkat, három játékmód áll rendelkezésünkre. A ScreamRiderben nekünk kell irányítani magát a hullámvasutat, és elérnünk egy minél intenzívebb, durvább élményt az utasaink számára. A sebesség és a dőlésszög variálásával egy olyan menetet kell levezényelnünk, hogy az emberek a lehető legtöbbet sikoltsanak, de a vasút még éppen ne essen le a sínről, ráadásul ebben az egészben még egy kombórendszer is segítségünkre lesz. A készítők szerint ez a játékmód olyan, mintha egy játéktermi anyaggal tolnánk, így lesznek globális és helyi leaderboardok is, hogy meglegyen a versenyszellem.

Az Engineer játékmódban ezzel szemben építenünk kell. A hullámvasút egy darabkájával kezdünk, majd különböző elemeket felhasználva nekünk kell elkészíteni a teljes útvonalat - a cél ezúttal is az, hogy minél betegebb legyen a végtermék. A készítők ígérete szerint ez lesz a legrészletgazdagabb hullámvasút-készítő rendszer, amit valaha játékban láttunk, ráadásul az egész egy online közösséghez kapcsolódik majd, így meg is oszthatjuk alkotásainkat.

Végül pedig a Demolition Expert módban a pusztítás kapja a főszerepet. Itt a környezet időbeni és látványos lerombolásával fokozhatjuk utasaink élményét, és sodorhatjuk őket halálos veszélybe. A fejlesztők elmondása alapján a környezet amolyan Minecraft-szerű elemekből építhető fel, így ténylegesen a földig rombolható lesz minden.

A ScreamRide március 3-án jelenik meg Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward