D-Link Ethernet-készlet koaxiális hálózatra

A már meglévő koaxiális hálózatunkat szeretné a D-Link felvértezni Ethernet-hálózat képességével.

D-Link Ethernet-készlet koaxiális hálózatra

A már meglévő koaxiális hálózatunkat szeretné a D-Link felvértezni Ethernet-hálózat képességével.

Számos szórakoztató eszköz képes Ethernet-hálózatokra csatlakozni, hogy kibővítse funkcionalitását. Ilyen eszközök a digitális videófelvevők, műholdvevők, játékkonzolok. Ha ezeket össze szeretnénk kapcsolni egy hálózatba, sőt még internetet is akarunk bevezetni, akkor különféle lehetőségek közül választhatunk. Építhetünk vezetéknélküli (Wi-Fi) hálózatot, azonban ez nem biztos hogy tökéletesen megoldaná a problémát, ugyanis a falakon keresztül csak minimális távolságra lehet eljuttatni a jelet, valamint lelassulhat és meggyengülhet a kapcsolat, ami instabilitáshoz vezethet.

A Wi-Fi hálózat alternatívája ha vezetékes kapcsolatokat hozunk létre, azonban ezt kényelmetlen lenne kiépíteni. A D-Link azonban megoldást talált erre a problémára, mégpedig úgy, hogy új terméke lehetővé teszi már meglévő koaxiális hálózaton keresztül az Ethernet-adatátvitelt. A D-Link megoldását Coax Ethernet Adapter Kit DXN-221 névre keresztelték el.

A DXN-221 magában foglal két adaptert, amelyek egy Ethernet és egy koaxiális porttal rendelkeznek. További adapterek is vásárolhatók, amikkel ki lehet terjeszteni a hálózatot. A sávszélesség - a vállalat állítása szerint - elég kell hogy legyen nagyfelbontású HD-videók és zenék átvitelére, valamint online multiplayer játékra. A D-Link DXN-221 készlet 200 dollárba kerül, különálló DXN-220 adapterek pedig 110 dollárért vásárolhatók. A termékek a harmadik negyedévben várhatók.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward