Csak jövőre jelenik meg a Mass Effect Andromeda

Cserébe viszont idén ősszel jön a Titanfall 2 és a Battlefield 5 is.

Csak jövőre jelenik meg a Mass Effect Andromeda

Habár a korábbi információk alapján abban reménykedhettünk, hogy a Mass Effect Andromeda még idén a boltokba kerül, az Electronic Arts pénzügyi vezetője most feloszlatta ezen reményeket. A Morgan Stanley-nél tartott konferencián Blake Jorgensen elmondta ugyanis, hogy a Mass Effect Andromeda csak 2017 első negyedévében jelenik meg, azaz valamikor január és március között.

A dátum nem véletlen: az Electronic Arts teljes üzleti éve idén áprilistől jövő márciusig tart, így az új Mass Effect eredménye feljavítja majd az utolsó pénzügyi negyedévet, a fejlesztők pedig kaptak néhány extra hónapot a tökéletesítésre az idei megjelenés helyett.

Jorgensen szerint azonban így is remek évnek néz elébe a kiadó, és bővelkednek a nagy címekben. Tulajdonképpen igaza is van: már megjelent a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2, hamarosan érkezik az új Mirror's Edge, és most már az is kiderült, amire kotábban nem gondoltunk volna: a Titanfall 2 és a Battlefield 5 is az ünnepi szezonban fog megjelenni.

Korábban, amikor a Mass Effect Andromédát még idénre tervezte a kiadó, azt tippeltük, hogy a két FPS közül a Titanfall folytatása csúszik majd át 2017 tavaszára, hogy a Battlefield megmaradhasson a szokásos novemberi megjelenésénél, de úgy tűnik, hogy nem ez lesz a helyzet. Jorgensen csak annyit mondott, hogy mind a Titanfall 2, mind pedig a Battlefield 5 ősszel érkezik, így mivel gyaníthatóan a Battlefield marad novemberre, az új Titanfall talán ősszel jelenhet meg.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward