Clevo D900F: vaskos és erős

...És nem szenved hiányt belbecs terén sem. A külalak persze ízlés dolga, de akinek tetszik a szolíd, fémes kivitelezés és az általában véve már ránézésre is erőteljes és robusztus megjelenés, az bizony nem fog csalódni ebben a gépben.

Clevo D900F: vaskos és erős

A gép nem szenved hiányt izmos vasakban. A külalak persze ízlés dolga, de akinek tetszik a szolíd, fémes kivitelezés és az általában véve már ránézésre is erőteljes és robusztus megjelenés, az bizony nem fog csalódni ebben a gépben.

Ami pedig a belső értékeket illeti, van itt minden, amire csak szükség lehet: processzor-téren számos Intel Core i7 közül választhatunk (2,66-3,2GHz-es skálán belül, természetesen X58-as lapkakészlettel karöltve), miközben merevlemezből rögtön három 500GB-os is rendelkezésre áll (RAID 0, 1 vagy 5 lehetséges). A grafikáért egy GTX 280M felel 1GB dedikált memóriával, miközben a rendszernek akár 8GB-nyi DDR3 memória is juthat az 1GB-os Intel Turbo Memory modul mellé.

A 17,1 hüvelykes kijelzőjén az 1920*1200-as felbontásnak hála, akár Full HD filmeket is nézhetünk. Ehhez lesz segítségünkre az optikai meghajtó, amely nem csak olvasni, de írni is tudja a Blu-ray korongokat. Hogy teljes legyen a kép még TV Tunerrel is felszerelték, és természetesen megkapta az összes fontos csatlakozót (HDMI, DVI, eSATA, stb.).

Mindebből persze az is következik, hogy irgalmatlanul drága egy gépezet lesz ez, így nem is túl meglepő, hogy még csak közelítő árat sem közöltek róla. Mindenesetre aki mégis fenné rá a fogát, annak bőven lesz ideje gyűjteni rá, mivel várhatóan csak a negyedik negyedév során kerül majd a boltok polcaira.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward