Call of Duty: Black Ops 3 - nyitottá vált a modolás

Mostantól kezdve mindenki számára elérhetőek a modkészítő eszközök.

Call of Duty: Black Ops 3 - nyitottá vált a modolás

Habár kicsit több mint egy hónap múlva érkezik az új Call of Duty: Infinite Warfare, az Activision és a Treyarch még nem hagyta magára a tavalyi Black Ops 3-at sem. Megérkezett ugyanis az 1.51-es frissítés, ami különböző hibajavítások mellett mindenki számára elérhetővé tette a modkészítő eszközöket.

A modolhatóságon már régóta dolgozik a Treyarch, így pár hónapja már zajlott az alfa verzió tesztelése. A modkészítő eszközök még most sem tekinthetők véglegesnek, ugyanis hivatalosan jelenleg nyílt béta formájában elérhetőek, de legalább most már mindenki elkezdhet próbálkozni. Éppen ezért a Treyarch felhívta mindenki figyelmét, hogy folyamatosan érkeznek majd frissítések a következő hetekben, főleg a felhasználóktól érkező visszajelzések alapján - mindenkit buzdítanak visszajelzések leadására, hiszen már az alfateszt is rendkívül hasznosnak bizonyult.

A modkészítő eszközöket "Call of Duty: Black Ops 3—Mod Tools" néven lehet megtalálni Steamen, de csak azoknak kell feltelepíteni, akik ténylegesen szeretnének is modokat készíteni. Akik csak játszani akarnak a mások által létrehozott modokkal, ott erre nincs szükség, egyszerűen csak a játékon belül a Custom Game lobbikon és az Unranked Server Browseren keresztül tolhatjuk őket.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy az Infinity Ward tervez-e modtámogatást a közelgő Call of Duty: Infinite Warfare-hez.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward