Call of Duty: Black Ops 3 – itt az első teaser?

A rejtélyes üzenettől nem leszünk okosabbak.

Call of Duty: Black Ops 3 – itt az első teaser?

Szakmai berkekben régóta pletykálják, hogy az Activision idén a Black Ops harmadik részével örvendezteti meg a Call of Duty franchise rajongóit. Bár ez hivatalosan még mindig nincs megerősítve, egyre biztosabbra vehető, hogy a nem is olyan távoli jövőben trilógiává bővül a széria ezen ága. A Black Ops 2 legújabb frissítése ugyanis, ahogy azt egy szemfüles YouTuber, egy bizonyos Drift0r észrevette, pár új plakátot ad a programhoz.

Ezeken Snapchat-QR kódok találhatóak, amiknek a beolvasásával elkezdhetünk követni egy fiókot. Ezen sokáig nem akadt elérhető tartalom, ám nemrég felkerült rá egy rövid, de annál rejtélyesebb videó, amiben egy mély, megnyugtató hangú férfi beszél hozzánk.

Fontos azonban észben tartani, hogy ez még mindig nem tekinthető bejelentésnek. Így elvileg nem elképzelhetetlen, hogy mégsem a Black Ops 3 lesz az új CoD, bár kétségtelen, hogy egy ilyen felvezetés után ez több mint meglepő lenne. Ettől függetlenül érdemes kivárni, hogy miképpen is folytatódik majd az érdekes és ötletes víruskampány.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward