Battle.net - véget ér a költekező csemeték aranykora

A szülői felügyeletes fiókoknál alapértelmezésben tiltva lesz a bolt.

Battle.net - véget ér a költekező csemeték aranykora

Január 7-től kezdődően azoknál a Battle.net fiókoknál, amelyeknél be van kapcsolva a szülői felügyelet, alapértelmezésben ki lesz kapcsolva a játékokon belüli vásárlás lehetősége, így a beállításokhoz kevésbé értő szülőket sem érheti olyan kellemetlen meglepetés, hogy csemetéjük a tudtukon kívül bevásárolt a virtuális javakból.

A változás több játékot is érint: a World of Warcraftot, amelybe múlt hónapban került bele az online bolt, az ingyenesen játszható Hearthstone: Heroes of Warcraft kártyajátékot, amely jelenleg bétában van, és a Diablo 3-at, bár ez utóbbiban a valós pénzes aukciós ház március 18-án már bezárásra kerül.

A játékon belüli vásárlások engedélyezéséhez be kell jelentkezni a Battle.net-re, a teendők részletesen megtalálhatóak a hivatalos fórumon. A Blizzard emailben is értesít minden érintett szülőt, és arra is felhívja a figyelmet, hogy mivel sok, a Blizzard nevével visszaélő ál-email kering a neten, mindenki ellenőrizze, hogy a link, amire a levélből kattint, hová vezet, de a legjobb, ha kézzel írja be az eu.battle.net címet a böngészőbe.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward