Az NFS: Shift olyan lesz mint a Gran Turismo?

Mint azt tudjuk az NFS: Shift igyekszik majd szimulátor irányba elvinni a Need for Speed szériát. Gondolhatnánk, hogy a Slightly Mad-es fiúk valami olyasmit forgatnak a fejükben mint a Gran Turismo. Nos erre a plátói kérdésre egy realisztikus nem volt a válasz. "A Shift szórakoztató lesz, nem egy unalmas 'maradj a vonalak között' típusú vezetős játék" - nyilatkozta a producer Jesse Abney a VG247-nek múlt héten Londonban.

Az NFS: Shift olyan lesz mint a Gran Turismo?

Mint azt tudjuk az NFS: Shift igyekszik majd szimulátor irányba elvinni a Need for Speed szériát, így hát gondolhatnánk, hogy a Slightly Mad-es fiúk talán valami olyasmit forgatnak a fejükben mint a Gran Turismo. Nos, erre a gondolatra egy határozott nem volt a válasz. "A Shift szórakoztató lesz, nem egy unalmas 'maradj a vonalak között' típusú vezetős játék" - nyilatkozta a producer Jesse Abney a VG247-nek múlt héten Londonban.

"Nem játsszuk meg, hogy versenyzünk a Gran Turismo-val technikai fronton és nem állunk le vitatkozni, hogy milyen is egy vezetés szimulátor." - folytatta. "Sokkal inkább arra megyünk rá, hogy milyen egy kiélezett verseny, a rajtrácson csupa profi kihívóval, akiknek csak egy célja van: győzni. A játék fókuszában az áll, hogy elkapjuk a verseny lényegét, nem az, hogy tökéletes precizitású köröket csikarjunk ki a játékosokból."

Abney tehát valami egész mást helyez kilátásba mint a GT, de ettől függetlenül közelről figyelik a Polyphony munkáját (a Gran Turismo fejlesztői). "Az olyan játékok mint a GT, a Forza 2 és a GRID a minőséget fémjelzik számunkra is."

A Need for Speed: Shift várhatóan ősszel jön ki PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra és PSP-re.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward