Átalakítások a Mafia fejlesztőinél

Leépítések a 2K cseh stúdióinál, úgy tűnik Kaliforniában fejlesztik tovább a Mafia 3-at.

Átalakítások a Mafia fejlesztőinél

Nagy átalakítások várhatóak a Mafiát fejlesztő 2K cseh részlegénél. Úgy tűnik bezárják a prágai irodát, ahol a sejtések szerint a Mafia 3 készül, az ott dolgozók egy részét pedig átirányítják a másik cseh stúdióba, Brünnbe, ahol a Mafia 2 is készült. A prágai stúdió pár hónapon belül bezár, aki a dolgozók közül nem kerül átirányításra, azt elbocsátják.

A cseh fejlesztők közül 10, fontosabb feladatokat végző már átkerült a 2K fő irodájába, a kaliforniai Novatóba, ahol a BioShock Infinite befejezésében segédkező Rod Ferguson jelenleg dolgozik, de azt még nem lehet tudni, hogy ez a 10 fejlesztő az ő csapatába került-e.

De miért kerül másik kontinensre a Mafia 3 fejlesztése? 2012 augusztusában már tudni lehetett, hogy a Mafia 3 PlayStation 4-re és Xbox One-ra is ki fog jönni, a játékot pedig eredetileg a konzolok megjelenésével egy időben akarták kiadni. A fejlesztők, bár jól haladtak a Mafiával, a 2K-nál bekövetkezett leépítések miatt mégsem tudtak időben elkészülni vele. Új megjelenési dátum egyelőre még nincs.

Mafia 2

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward