ASUS RoG Gladius II gamer egér vezeték nélküli kivitelben

Az ASUS újdonsága a RoG Gladius II-nél bevált formavilágot viszi tovább, ám kisebb változásokat azért eszközöltek rajta, hogy a vezeték nélküli üzemmód minél hosszabban működjön.

ASUS RoG Gladius II gamer egér vezeték nélküli kivitelben

Az ASUS RoG Gladius II egy remek vezetékes gamer egér. Az ASUS fejlesztőcsapata úgy gondolta, érdemes lenne egy új, nagyobb felbontású szenzorral ellátott példányt is piacra dobni belőle, ami ráadásul vezeték nélküli módban is használható – így megszületett a RoG Gladius II Wireless.

Galéria megnyitása Összehasonlításképpen így néz ki az eredeti, vezetéket használó Gladius II ( a vezeték nélküli változat nem kap RGB világítást) Az új egér alapvetően az eredeti Gladius II formavilágát követi, ugyanakkor az alsó részéről már hiányzik az RGB LED alapú világítás, hogy az újdonság könnyebb lehessen és tovább bírja egyetlen töltéssel. A tömeg persze így is nőtt, de nem vészesen, hiszen 110 grammról csak 130 grammra emelkedett. Fedélzetén viszont már nem egy 12 000 DPI-s, hanem egy 16 000 DPI-s felbontású szenzor kapott helyet, ami még pontosabban dolgozik. Az új egér vezeték nélküli módban egy USB-s vevőegységet használ, az 1 ezredmásodperces válaszidő elérése érdekében pedig kombinálja a 2,4 GHz-es rádiófrekvenciás és a Bluetooth BLE kapcsolatot, vagyis a vezetékeshez közeli teljesítményt nyújthat. Aki viszont olykor-olykor szeretné vezetékes módban használni az egeret – például addig, míg az akkumulátor töltődik –, ezt is megteheti. Az egér elején egy microUSB port fogadja a kábelt, így az akkumulátortöltés idejére egyszerű USB-s egérré lép elő a Gladius II Wireless, ami egyébként lítium ion akkumulátorcsomagot használ. Arról sajnos nem esett szó, hogy egyetlen töltéssel pontosan milyen hosszú üzemidő érhető el.

A RoG Gladius II várhatóan a Logitech G Pro Wireless ellen indul harcba, ára így 140 dollár körül helyezkedik majd el. Kereskedelmi forgalomban történő megjelenésére hamarosan számíthatunk.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward