AMD kártyák az XFX-től? Igen, ez nem vicc

Korábban meglehetősen érdekes pletykák keltek szárnyra, amelyek arról számoltak be, hogy az XFX hamarosan AMD videokártyákat is készíteni, illetve forgalmazni fog. Akkoriban ezek a kijelentések meglehetősen furcsának tűntek, de mára már kiderült, hogy szóról-szóra igazak. Érdekesség, hogy az XFX eddig kizárólag Nvidia videokártyák és alaplapok forgalmazásával foglalkozott.

AMD kártyák az XFX-től? Igen, ez nem vicc

Korábban meglehetősen érdekes pletykák keltek szárnyra, amelyek arról számoltak be, hogy az XFX hamarosan AMD videokártyákat is fog készíteni, illetve forgalmazni fog. Akkoriban ezek a kijelentések meglehetősen furcsának tűntek, de mára már kiderült, hogy szóról-szóra igazak. Érdekesség, hogy az XFX eddig kizárólag Nvidia videokártyák és alaplapok forgalmazásával foglalkozott.

A friss közlemény szerint az AMD és az XFX partnerkapcsolatba lépnek, ennek keretein belül az XFX kínálatában hamarosan megjelennek a rendkívül nagy népszerűségnek örvendő Radeon HD 4000 sorozat tagjai, amelyek természetesen az XFX tálalásában kerülnek a boltok polcaira. Az új Radeonok között a HD 4870 X2-es csúcskártya is helyet kap, a termékek az XFX-től megszokott szolgáltatásokkal és minőséggel karöltve lesznek jelen a piacon. Az újdonságok ötcsillagos támogatással érkeznek, a felhasználók hozzáférhetnek majd a kártyákhoz tartozó egyedi driverekhez, de a fanatikus játékosok is megtalálják majd a számukra legmegfelelőbb terméket, ugyanis a vállalat gyárilag tuningolt modelleket is készít. A termékekkel kapcsolatban egyelőre pontosabb információk nincsenek, mint ahogy azt sem lehet biztosan tudni, hogy a garanciaidő miként fog alakulni (lesz-e élettartam-garancia).

Az XFX döntése, hogy az AMD nagysikerű videokártya sorozatát is elkezdi forgalmazni, tökéletesen logikus és érthető. A Radeon HD 4000-es sorozatú kártyák rendkívül jó ár/teljesítmény aránnyal kerülnek forgalomba, így mindenképpen érdemes őket bevenni a termék portfólióba. Az XFX illetékese, Michael Chiu egyenesen azt nyilatkozta, hogy a Radeon HD 4000-es sorozat GPU-i újradefiniálták a GPU piacot. Nos, ebben a kijelentésben bizony van valami.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward