A Microsoft Surface Hubnak állíthat konkurenciát a Dell 75 hüvelykes kijelzője

Az új monitor mellé akár mini PC-t is kérhetünk, így helytakarékos és ütőképes kollaborációs eszközhöz juthatunk.

A Microsoft Surface Hubnak állíthat konkurenciát a Dell 75 hüvelykes kijelzője

A Dell megkezdte 75 hüvelykes interaktív érintőkijelzőjének forgalmazását, amellyel a vállalat a Microsoft Surface Hub sorozatának vitorlájából szeretne kifogni némi szelet. A C7520QT típusjelzéssel ellátott monitor igazából nem egy komplett PC formájában érkezik, mint a Microsoft Surface Hub, így nem tekinthető közvetlen riválisának, de opcionálisan helyet kaphat egy Dell OptiPlex Micro PC a fedélzeten, illetve akár egyéb külső számítógépeken keresztül is használható az óriási interaktív kijelző. Utóbbi akár előnnyé is kovácsolható, hiszen a PC-s hardver az igényeknek megfelelően alakítható, illetve akár már meglévő konfigurációk is alkalmazhatóak a termék mellé, ami költséghatékonyság szempontjából mindenképpen kedvező lehet.

Galéria megnyitása Dell 4K Interactive Touch Monitor (C7520QT) A termék alapját egy 75 hüvelykes IPS panel adja, amely 3840 x 2560 pixeles natív felbontás mellett működik, valamint InGlass érintőréteggel is rendelkezik, így akár 20 érintés egyidejű követésére is képes. Maga a panel ettől eltekintve nem túl különleges, hiszen 1200:1 tipikus kontrasztaránnyal, 350 cd/m2-es maximális fényerősséggel, 8 ezredmásodperces válaszidővel és 178 fokos betekintési szögekkel rendelkezik.

Az érintő támogatás jóvoltából viszont kiválóan alkalmas arra, hogy prezentációkat tartsanak rajta, terveket vitassanak meg, illetve különböző koncepciókat alakítsanak ki az üzleti felhasználók, hiszen a hatalmas képterületen egyidejűleg akár többen is dolgozhatnak. Az új interaktív monitor csatlakozói között egy DisplayPort 1.2-es, három darab HDMI 2.0-s, valamint egy D-Sub port sorakozik.

Ezeken kívül kapunk még Ethernet portot, négyportos USB 3.0-s hubot, valamint 20 W-os beépített hangszórókat is, azaz meglehetősen sokféle eszköz kapcsolódhat a termékhez, ami így jelentősen javíthatja a produktivitást. A kijelző vezérléséhez még egy speciális alkalmazást is mellékel a gyártó.

A Dell 4K Interacitive Touch Monitor Japánban már kapható, ahol 5457 dollárnak megfelelő japán jenért lehet hozzájutni, ez azonban nem bruttó, hanem nettó ár. A korábbi bejelentés alapján az Amerikai Egyesült Államok területén 5999,99 dolláros áron jelenik majd meg az újdonság, várhatóan még idén tavasszal.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap