A legnagyobbaktól igazolt új embereket a Playground Games

A Microsoft által felvásárolt stúdió az első szerepjátékához szerződtetett munkatársakat a BioWare-től, az EA-től és a Rocksteadytől is, többek között.

A legnagyobbaktól igazolt új embereket a Playground Games

A Forza Horizon-sorozatról elhíresült Playground Games már nyitott egy második stúdiót, ahol egy jelenleg még bejelentetlen, nyitott világú szerepjátékon fognak dolgozni (a tippek egyelőre a Fable feltámasztásáról szólnak).

A stúdió ehhez korábban már szerződtetett embereket a Rockstartól, most pedig további tapasztalt veteránok érkeztek olyan stúdióktól, mint a BioWare, a Rocksteady, a Ninja Theory, a Guerilla Games és az EA Motive (külön érdekesség, hogy az utóbbi még javában az első játékán dolgozik).

Nézzünk néhány nagyobb nevet. A listát Scotty Brown nyitja környezetért felelős grafikusként, aki korábban hasonló pozícióban dolgozott a BioWare-nél, az Electronic Artsnál és a Midwaynél. Az ő közvetlen főnöke szintén új szerzemény: Noel Lukasewich, a BioWare-nél mind a négy Mass Effect játékon tevékenykedett.

A készülő szerepjáték narratív vezetője az a Martin Lancaster, aki korábban vezető forgatókönyvíró volt a Batman-játékokon, az animációért pedig Chris Goodall felel majd, aki a Ninja Theory munkatársaként az Enslaved, a DmC Devil May Cry és a Hellblade fő animátora volt.

De visszatérő is akad: Joe McKernan korábban a Playground Games munkatársa volt, ahonnan négy évre távozott, hogy felhasználói felületeket készítsen a Horizon Zero Dawnhoz és a Bungie-nál a Destiny 2-hez.

A stúdiót vezetőGavin Raeburn elmondta, fantasztikusan halad az új csapat felépítése, és mi sem mutatja jobban a Playground Games jó hírét, minthogy folyamatosan világszínvonalú tehetségeket tudnak bevonzani.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward