A Hitman 3 exkluzivitásának sokan nem fognak örülni

A Hitman 3 exkluzivitásának sokan nem fognak örülni

Már többször is beszámoltunk a jövő év elején érkező Hitman 3-ról, amit a már független fejlesztőstúdió, az IO Interactive készít. Mivel egy ilyen játék elkészülte nem olcsó mulatság, így a pénzügyi felelősöknek biztosítaniuk kell a csapatnak azt a pénzt, ami a befejezéshez szükséges, ehhez pedig sokszor exkluzív megállapodásokat kell kötniük.

A legtöbbször sajnos olyan egyszerű a képlet, hogy ha van, aki megveszi az exkluzív jogokat, akkor lesz játék, ha nincs, akkor nem lesz semmilyen játék.

Mivel egy exkluzív megállapodás jó a fejlesztőnek és legtöbbször jó a kockázatot viselő vásárlónak is, ezzel általában nem is szokott gond lenni, az ipar évtizedek óta így működik.

Jelenleg úgy tűnik két óriás csapott le kiemelten a Hitman 3. részére. Az egyik a konzolon a Sony, akik egyelőre úgy tűnik, hogy ideiglenes VR exkluzivitást vásároltak, míg a másik PC-n az Epic Games, akik pedig a saját boltjukban várják nagyon szívesen a 47-es Ügynököt. A probléma természetesen az utóbbival szokott lenni. Meglátjuk, hogy mi lesz a közösség reakciója a döntést illetően, mivel az Epic Games exkluzivitást sokan zsigerből megvetik, így várhatóan nem lesz könnyű dolga az IO Interactive-nak a magyarázkodást illetően.

Az IO Interactive bejelentő közleményében egyelőre azt írták, hogy az Epic-kel kötött partneri kapcsolat segítségével megkapták azt a szabadságot, hogy pontosan azt a játékot készíthessék el, mint amit elképzeltek. Ez a játék kompromisszumok nélkül készült el a rajongóiknak és a közösségüknek.

A Hitman 2 haladásait viszont nem kell féltenünk. Ha a második résszel a Steamen rendelkeznénk, akkor is tovább vihetjük majd azokat az Epic Games Store-os verzióba is. A bejelentéssel együtt egy új videó is érkezett a játékról a Thronbridge rejtélyről.

A jövő héten pedig a Hitman lesz az egyik ingyenes játék az Epic Games Store-on

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap