A Bungie-hoz igazolt a Mass Effect: Andromeda írója

Christopher Schlerf korábban a Halo 4 és a Mass Effect: Andromeda vezető írója volt. Mostantól vélhetően a Destiny 2-n dolgozik.

A Bungie-hoz igazolt a Mass Effect: Andromeda írója

Christopher Schlerf több nagy címen is dolgozott az utóbbi pár évben. Miután a Halo 4 vezető írójaként tevékenykedett a 343 Industriesnál, átment a BioWare Edmontonhoz, a Mass Effect: Andromedát írni, majd a BioWare Montreálhoz, miután a projekt átkerült oda.

Ma azonban bejelentette az úriember, hogy elhagyta a BioWare Montreal csapatát. "Nagyon hálás vagyok a stúdiónak, őszintén mondom, hogy karrierem során ez volt a legnagyobb élményem. A Mass Effect: Andromeda mindenkit le fog nyűgözni, és habár én is részt vettem az elkészítésében, mégis alig várom, hogy játszhassak a végtermékkel" - nyilatkozta.

Schlerf munkája valószínűleg véget ért a játékon, hiszen minden jel arra mutat, hogy a Mass Effect: Andromeda idén megjelenik, ez pedig azt jelenti, hogy az írási folyamatokat már régen lezárták, és jelenleg valószínűleg az utómunka zajlik.

Schlerf azonban nem került távol a sci-fi műfajától, bejelentette ugyanis, hogy a Seattle-be költözött, és a Bungie-nál folytatja a munkát. Azt persze nem jelentette be egyik fél sem, hogy pontosan milyen projekten, de nem nehéz megtippelni, hogy a Destiny 2-ről lehet szó. Az első Destiny kapcsán a leggyakrabban felmerült kritika a koherens történet hiánya, valamint az írás általánosan rossz minősége volt, így nem csoda, ha a Bungie ezen a területen szeretne leginkább erősíteni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward