300 wattos SFX tápegység Scythe módra

A CorePower sorozatot erősítő újdonság ideális választás lehet kompakt, alacsonyfogyasztású hardverkomponenseket tartalmazó számítógépházakhoz.

300 wattos SFX tápegység Scythe módra

A Scythe egy új tápegységgel rukkolt elő, ami a kompakt számítógépházakat veszi célba – közülük is azokat, amelyek SFX formátumú tápegységet fogadnak.

A CorePower sorozatú tápegység 125 x 100 x 63 milliméteres mérettel érkezik, terhelhetősége pedig kereken 300 watt. A tápkábelek fixre szerelve érkeznek, de ez ebben a kategóriában abszolút nem meglepő. A tápcsatlakozók között a 24 tűs ATX mellett két SATA, két MOLEX és egy Floppy csatlakozó lapul. PCI Express tápcsatlakozóról sajnos nincs említés, de ez a megcélzott szegmensben – kompakt asztali számítógépek, HTPC-k – talán nem katasztrófa. Sajnos a termék hírünk írásakor még nem volt elérhető a gyártó weboldalán, így a terhelhetőségével kapcsolatos pontos adatok egyelőre nem láttak napvilágot.

A melegedő komponensek hűtéséről egy 80 milliméteres átmérőjű ventilátor gondoskodik, amely 2200 RPM-es maximális fordulatszámmal pörög.

Érdekesség, hogy a termék hátoldalán, a tápcsatlakozó mellett egy feszültségválasztó kapcsoló is található, amivel a 110 voltos, illetve a 230 voltos hálózati feszültség között lehet választani, az aktuális infrastruktúra adottságaitól függően.

Az új tápegység rövidesen elérhető lesz kereskedelmi forgalomban. A termék Japánban már feltűnt, ahol 22 eurónak megfelelő japán jenért lehet hozzájutni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward