200 GB-os microSDXC memóriakártya USB 3.0-s olvasóval

A Lexar megoldása UHS-I (U1) sebességosztályba tartozik, így tempós ugyan, mégis inkább a költséghatékonyabb megoldások táborát erősíti.

200 GB-os microSDXC memóriakártya USB 3.0-s olvasóval

A Lexar bemutatta legfrissebb termékét, ami nem más, mint egy 200 GB-os microSDXC memóriakártya, amely nem csak óriási adattároló kapacitást kínál, de még gyors is. A 200 GB-os termék ideális választás lehet akciókamerákhoz, digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez, valamint felsőkategóriás okostelefonokhoz és táblákhoz is – plusz minden egyéb olyan helyen, ahol az adott rendszer képes profitálni az általa kínált előnyökből.

Az új memóriakártya a Class10-es mellett az UHS-I sebességosztály követelményeinek is maximálisan megfelel, sebességére pedig jellemző, hogy olvasási feladatok alkalmával akár 95 MB/s-os folyamatos tempó elérésére is képes. Az újdonság elsősorban az UHS-I (U1) vagy magasabb sebességosztályú memóriakártyákat támogató eszközök mellé készült.

A termék kiválóan alkalmas akár 4K-s felvételek rögzítésére vagy lejátszására, de a nagyfelbontású sorozatfotók rögzítésekor, valamint a 3D-s tartalmak készítésekor és visszajátszásakor sem mond csütörtököt. Annak érdekében, hogy a memóriakártya tartalmát egyszerűen és gyorsan lehessen Mac vagy PC konfigurációra másolni, a gyártó mellékel hozzá egy USB 3.0-s microSDXC memóriakártya-olvasót is.

Az új csomag már elérhető kereskedelmi forgalomban, ahol a költséghatékony megoldások táborát erősíti a maga 99,99 dolláros árával.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward