USB 3.0-s memóriakártya-olvasó Scythe módra

A Scythe egy új memóriakártya-olvasót dobott piacra, amellyel maradéktalanul kiaknázhatóak a gyors memóriakártyákban rejlő lehetőségek, hála az USB 3.0-s csatolófelületnek.

USB 3.0-s memóriakártya-olvasó Scythe módra

A Kama Reader USB 3.0 névre hallgató USB 3.0-s memóriakártya-olvasó egy 3,5 colos külső bővítőhelyre passzol, az adott alaplaphoz pedig egy 19 érintkezős USB 3.0-s csatlakozón keresztül kapcsolódik. Az USB 3.0-s csatolófelület alkalmazásának köszönhetően kiaknázhatóvá válnak a gyors memóriakártyákban rejlő lehetőségek, ugyanis a modern csatolófelület elméletben akár 600 MB/s feletti tempó elérését is lehetővé teszi - persze ehhez előbb olyan memóriakártyára lesz szükség, ami képes ekkora sebesség elérésére. Az említett adatátviteli sebesség közel felének elérésére már manapság is képes néhány memóriakártya.

Az USB 2.0-s csatolófelületet alkalmazó memóriakártya-olvasók esetében eddig meg kellett elégedni az USB 2.0-s szabvány által biztosított 30 MB/s körüli adatátviteli sebességgel, így gyorsabb memóriakártyák alkalmazásakor az adott adattároló hiába volt képes nagyobb sebesség elérésére, az USB 2.0-s csatolófelület visszafogta. Ez a Kama Reader USB 3.0 segítségével elkerülhető.

A 102 x 25 x 123 milliméteres mérettel rendelkező Kama Reader USB 3.0 öt az egyben memóriakártya-olvasóval érkezik, ami a CompactFlash, az SD/SDHC/SDXC, a Memory Stick (PRO, ROM, Duo, PRO Duo),a MicroSD (SDHC/SDXC) és a Memory Stick Micro memóriakártyákat egyaránt fogadja. Megfelelő adapterek segítségével - amelyek nem képezik a kínálat részét - miniSD, miniSDHC, MMC-Micro és RS-MMC memóriakártyák használatára is lehetőség nyílik. Jó hír, hogy a 3,5 colos előlapi panel egy USB 3.0-s portot is kínál, így több egy egyszerű memóriakártya-olvasónál.

A Scythe Kama Reader USB 3.0 egy felhasználói kézikönyvvel és a beszereléshez szükséges csavarokkal kerül forgalomba, ajánlott végfelhasználói ára pedig 18 euró.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward