Új Scythe ventilátorok dupla golyóscsapágyazással

A friss rendszerhűtők között megdöbbentően halk modell is van, az viszont közös tulajdonság, hogy mindannyian 350 000 üzemórás élettartamot kínálnak.

Új Scythe ventilátorok dupla golyóscsapágyazással

A Scythe Slip Stream sorozatú rendszerhűtő ventilátorai kedvező tulajdonságaik miatt nagy népszerűségre tettek szert az elmúlt évek során. A család most néhány új taggal bővül, amelyek mindannyian 120 milliméteres átmérővel rendelkeznek.

A Slip Stream 120 DB család összesen öt, fix fordulatszám mellett üzemelő taggal indul hódító útjára, de érkezik egy Slip Stream 120 DB PWM jelölésű példány is, ami változtatható fordulatszámával hívja fel magára a figyelmet, felépítése azonban azonos a másik öt modellével.

A Slip Stream sorozat esetében a gyártó egy különleges, sikeres koncepciót alkalmaz, amelynek célja, hogy a motort tartalmazó középrész minél kisebb lehessen, a ventilátor-lapátok hasznos felülete pedig még nagyobb, így az áramlási felület nagyobb lehet, valamint a megmozgatott levegő mennyisége is növekszik. Ezt a koncepciót természetesen a frissen bemutatott Slip Stream 120 DB és 120 DB PWM család is alkalmazza.

A friss ventilátorok dupla golyóscsapágyazással büszkélkednek – innen a DB elnevezés –, várható üzemi élettartamuk pedig szokatlanul magas: egy-egy ilyen ventilátor akár 350 000 üzemórán át is képes helytállni. Az alábbi táblázatból kiderül, mely példányok milyen tulajdonságokkal rendelkeznek. A család "leglassabb" tagja, illetve a PWM támogatással ellátott modell egyaránt kiváló választás lehet szupercsendes PC építésekor.

Mindegyik új 120 DB sorozatú ventilátor háromtűs csatlakozóval érkezik, a 120 DB PWM azonban már négytűs kábelt alkalmaz, hála a PWM támogatásnak. Mindegyik ventilátor csomagjában találunk gumiból készített rezgéselnyelő felfogatókat, valamint négy hagyományos rögzítő csavart is, sőt, még egy 3 tűsről 4 tűsre átalakító csatlakozó kábel is a kínálat részét képezi.

A Scythe Slip Stream 120 DB sorozatának tagjai egységesen 7,5 eurós listaáron érhetőek el, a PWM támogatással rendelkező Slip Stream 120 DB PWM listaára pedig 10,5 euró.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward