Továbbra is csökkenőben a memóriaárak

Manapság a memóriák árai rendkívül kedvezőek, így a korábbi hónapokhoz képest nagyon olcsón lehet ramokat vásárolni, legalábbis a DDR2-es fajtából. A DRAM Exchange, aki a memóriapiac mozgását figyeli most azt nyilatkozta, hogy az előrejelzések szerint a memóriaárak a közeljövőben nem emelkednek, sőt, várhatóan további ármérséklődésre lehet majd számítani.

Továbbra is csökkenőben a memóriaárak

Manapság a memóriák árai rendkívül kedvezőek, így a korábbi hónapokhoz képest nagyon olcsón lehet ramokat vásárolni, legalábbis a DDR2-es fajtából. A DRAM Exchange, aki a memóriapiac mozgását figyeli most azt nyilatkozta, hogy az előrejelzések szerint a memóriaárak a közeljövőben nem emelkednek, sőt, várhatóan további ármérséklődésre lehet majd számítani.

A memória piacon december folyamán egy 512 Mbit-es DDR2-es chip ára 80 cent körül lesz - állítják a piaci elemzők. Az elemzők véleménye szerint az alacsony keresletnek köszönhetően a RAM árak tekintetében további csökkenésre lehet számítani, így az amúgy sem magas áraknak köszönhetően manapság is olcsón juthatunk DDR2-es ramokhoz. Egy 1 GB-os DDR2 667 MHz-es modul ára 20 dollár köré tehető, ám ez az összeg előreláthatóan tovább fog csökkenni, így az OEM gyártók hamarosan még olcsóbban juthatnak hozzá a modulokhoz.

Egyszóval aki mostanában szeretné PC-jének DDR2-es memóriáját bővíteni, az még mindig rendkívül kedvező áron teheti meg.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward