Távozott a Doctor Strange 2 rendezője, bajban a Marvel

Ezúttal is kreatív nézetkülönbségek miatt maradt rendező nélkül a film.

Távozott a Doctor Strange 2 rendezője, bajban a Marvel

Scott Derrickson, a Doctor Strange in the Multiverse of Madness rendezője bejelentette, hogy távozott filmbeli pozíciójáról, így innentől kezdve csak executice producerként vesz részt a projektben (vagyis ráteszik a nevét, és jár neki pénz). Pontos okokat nem írt, ahogy az ilyenkor lenni szokott, csak annyit mondott, hogy "kreatív nézetkülönbségek" miatt hagyta ott a rendezői széket.

Derrickson rendezte egyébként a Doctor Strange első részét is, így logikus volt, hogy a másodikat is ő kapja. Hogy pontosan miben nem értett egyet a Marvellel, az valószínűleg sosem fog kiderülni, de korábban azt lehetett hallani, hogy az új Doctor Strange sötétebb lesz és horroros elemeket is fog tartalmazni, talán ezt tolta túl annyira a rendező, amit már nem akart lenyelni a Disney.

Márpedig a Doctor Strange in the Multiverse of Madness nagyon fontos film, hiszen ez hozza be a multiverzumot a képletbe, ami a Marvel-filmek negyedik fázisának (és azon túl is) alapját képezi majd, és számos további film, sorozat és karakter kapcsolódik ahhoz, ami ebben filmben történik.

A Doctor Strange 2 bemutatója körülbelül másfél év múlva esedékes, azonban a forgatás még nem kezdődött el, így egyelőre nem kell aggódni, hogy felborul a Marvel további menetrendje. De az biztos, hogy záros határidőn belül új direktort kell találniuk, ami nem egyszerű, hiszen kevés jó rendező szeret önként beülni egy olyan projektbe, ami más rendező kreatív víziója alapján indult el. Persze a pénz beszél, abból pedig a Marvelnek van bőven.

Ezzel kapcsolatban a film forgatókönyvírója, az első részt is jegyző C. Robert Cargill elsütött egy poént, miszerint ő és Derrickson innentől kezdve a Macskák második részén dolgozik majd, aminek a forgatását hirtelen előre hozták.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap