Számítógépház játékosoknak az NZXT-től

A játékosoknak általában extra igényeik is vannak a számítógépházzal kapcsolatban, ezeket az igényeket különböző gyártók, mint például a CoolerMaster vagy az Antec rendre ki is elégítik. Most egy új, tajvani gyártó is megjelent a a piacon: az NZXT szintén különleges házat kínál, amely kifejezetten játékosok számára lett kifejlesztve, legalábbis ezt állítja a gyártó.

Számítógépház játékosoknak az NZXT-től

A játékosoknak általában extra igényeik is vannak a számítógépházzal kapcsolatban, ezeket az igényeket különböző gyártók, mint például a CoolerMaster vagy az Antec rendre ki is elégítik. Most egy új, tajvani gyártó is megjelent a piacon: az NZXT szintén különleges házat kínál, amely kifejezetten játékosok számára lett kifejlesztve, legalábbis ezt állítja a gyártó.

Az NZXT új háza a rendszer hűtésére és bővíthetőségére helyezi a fő hangsúlyt. Az újdonság összesen 6 darab beépített rendszerhűtő ventilátorral érkezik, ezek közül kettő darab 120 mm-es példány a friss levegőt szívja be, míg két darab 140 mm-es ventilátor a meleg levegőt fújja ki a házból. A ház hátulján és oldalán is található 1-1 120 mm-es ventilátor a még jobb hűtési hatásfok érdekében. A ház belsejébe akár EATX (Extended ATX) alaplapokat is beépíthetünk, a rendszer maximum 8 merevlemez fogadására is lehetőséget nyújt. Az NZXT házában a merevlemezek az Antec P180-asához hasonlóan két külön keretben kapnak helyet, mindegyik keret előtt egy 120 mm-es ventilátor található.

Az NZXT Tempest névre hallgató újdonságában a tápegység a ház alján kap helyet csak úgy, mint az Antec P180-as és P182-es modelljénél. A ház tetején kapott helyet a bekapcsoló gomb és a Reset gomb, de ezek mellett még USB portokat, audió csatlakozókat és eSata portokat is találunk a ház tetején.

Az NZXT Tempest ára tápegység nélkül 99 dollár lesz, ez az ár az Antec P180-asának árához viszonyítva igen kedvező. nem elhanyagolható tény, hogy az Antec P180-asában különböző zajcsillapító megoldás is jelen van, így valamivel halkabban üzemel a benne helyet foglaló rendszer.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward