Scythe SCIOR-1000: univerzális CPU hűtő top-down kivitelben

A SCIOR-1000 a modern CPU foglalatok többségével tökéletesen kompatibilis.

Scythe SCIOR-1000: univerzális CPU hűtő top-down kivitelben

A Scythe egy új, kedvező árcédulával érkező processzorhűtő piacra dobására készül, amely nem a manapság elterjedt torony felépítéssel rendelkezik, ezúttal egy top-down coolerrel van dolgunk. A SCIOR-1000-es modell a középkategóriás processzorhűtők szegmensében próbál majd labdába rúgni, és a tulajdonságait elnézve minden esélye megvan a sikerre.

A termék nikkelbevonattal ellátott réz talpazatra alapoz, amelyen három darab, egyenként 6 milliméteres átmérőjű hőcső halad keresztül, végeik pedig az alumínium lamellákból álló hűtőtömb felé veszik az irányt. A hőcsövek speciális kialakításuknak köszönhetően alul és felül egyaránt érintkeznek az alumínium lamellákkal annak érdekében, hogy a hőátadás hatásfoka minél jobb lehessen.

A hűtőtömb fölé egy 100 milliméteres átmérőjű, PWM támogatással is rendelkező ventilátort szereltek, amelynek fordulatszáma 300 és 1800 RPM között váltakozik, így akár 43,74 CFM levegőmennyiség megmozgatására is képes. Az új processzorhűtő 107 milliméter széles, 136 milliméter mély és 117 milliméter magas, tömege pedig nagyjából 400 gramm.

Mivel univerzális processzorhűtőről van szó, így az Intel 775/1366/1156/1155/1150, valamint az AMD Socket AM2/AM2+/AM3/AM3+/FM1/FM2 processzorfoglalataira egyaránt felszerelhető a termék.

A SCIOR-1000 forgalmazása elsőként Japánban indulhat meg, méghozzá december 26-án. Az új processzorhűtő 33 dollárnak megfelelő japán jenbe kerül.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward