Robert Downey Jr. a Marvel mintájára építene univerzumot a Sherlock Holmesból

Ha már Tony Starkként befejezte pályafutását, nem is hangzik rosszul.

Robert Downey Jr. a Marvel mintájára építene univerzumot a Sherlock Holmesból

Robert Downey Jr. valahogy úgy képzeli el a Sherlock Holmes-filmek jövőjét, hogy azok a Marvel Cinematic Universe mintájára egy nagyobb filmes világot adjanak ki. Kétségtelen, hogy az MCU a világtörténelem egyik legsikeresebb "filmsorozata", most már több mint húsz filmmel és rengeteg brutális kasszasikerrel, ráadásul Downey Jr. szerepe véget is ért benne az utolsó Avengers befejeztével.

Nem szabad elfelejteni, hogy habár az utóbbi időben mindenki Vasember kapcsán emlegette Robert Downey Jr-t, azért mégiscsak ő alakította Sherlock Holmest a Guy Ritchie által tető alá hozott két Sherlock Holmes-filmben, amik ugyan nem arattak egyértelmű kritikai sikert, de a közönség nagyon kedvelte őket, és a mozipénztáraknál is jól teljesítettek.

Nem csoda, hogy egy ideje próbálják már tető alá hozni a Sherlock Holmes 3-at, azonban menet közben rengeteg probléma merült fel, a projekt nagyon betegesen haladt, és közbejött a koronavírus-járvány is. Jelenleg 2021-re datálják a film lehetséges megjelenési dátumát, de ez az előzmények és a jelenlegi állapotok figyelembe vételével még simán csúszhat.

Robert Downey Jr. azonban bizakodó, és szinte innentől kezdve úgy kellene elkezdeni kiépíteni a Sherlock Holmes-sorozatot, mint a Marvel Cinematic Universe-t, ugyanis a misztikus-thrillerek között jelenleg nincs egy uralkodó franchise, pedig itt még a potenciál is meglenne Arthur Conan Doyle történeteinek hála.

"Mindannyian úgy érezzük, hogy nincs a filmes világban kiépítve egy megfelelően tág, misztikus-nyomozós univerzum, és Conan Doyle történeteinek egyértelműen komoly súlya lehetne ezen a porondon. Számomra egyértelmű, hogy azért érdemes megcsinálni a harmadik filmet, hogy utána szerteágazzunk mindenféle változatos dolog irányába" - nyilatkozta a színész.

Persze nem ez lenne az első eset, hogy megpróbálja valaki lemásolni a Marvel Cinematic Universe sikerét.

Sajnos a Warner Bros-nak a DC filmes univerzummal egyelőre nem nagyon sikerült a dolog, de még talán ennél is nagyobb bukta volt a Universal próbálkozása a Dark Universe-szel, aminek már az első felvonása, a Tom Cruise főszereplésével készült Múmia is borzalmasan sikerült.

A rajongók persze inkább reménykednek, hogy Robert Downey Jr. egyszer még visszatérhet Tony Starkként, akár csak egy rövid időre is, azonban a színész szerint ez ki van zárva, és egyértelműen kijelentette, hogy visszalép az MCU-tól. Mindenesetre nagy franchise-okban van tapasztalata, úgyhogy ha látja a potenciált a Sherlock Holmesban, az nem véletlen.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap