NZXT hűtőpad akár gamer noteszgépekhez is

Az NZXT mérnökei egy új notebook hűtőt terveztek, amely a vállalat Cyro termékcsaládjában kap helyet. A friss megoldás a netbookok és a kisebb gamer noteszgépek hűtését kívánja hatékonyabbá tenni, a hűtőpad maximum 15 hüvelykes képátlójú kijelzővel ellátott noteszgépek fogadására képes. Aki ennél nagyobb, 17 hüvelykes notebookkal rendelkezik, annak jó választás lehet a forgalomban lévő Cyro LX modell, amely három darab 120 mm-es ventilátorral próbálja hatékonyan hűteni a nagyméretű hordozható gépeket.

NZXT hűtőpad akár gamer noteszgépekhez is

Az NZXT mérnökei egy új notebook hűtőt terveztek, amely a vállalat Cyro termékcsaládjában kap helyet. A friss megoldás a netbookok és a kisebb gamer noteszgépek hűtését kívánja hatékonyabbá tenni, és maximum 15 hüvelykes képátlójú kijelzővel ellátott noteszgépek fogadására képes. Aki ennél nagyobb, 17 hüvelykes notebookkal rendelkezik, annak jó választás lehet a forgalomban lévő Cyro LX modell, amely három darab 120 mm-es ventilátorral próbálja hatékonyan hűteni a nagyméretű hordozható gépeket.

Visszatérve az újdonságra, a friss hűtőpad a Cyro S nevet viseli és a gyártó közleménye szerint máris elérhető kereskedelmi forgalomban. Az újdonság vékony, 3 mm-es alumíniumból készült, amely tetszetős szálcsiszolt felülettel bír. A termék felső részén gumibetét is található, amely megakadályozza a noteszgép csúszkálását, valamint megemeli a noteszgépet a hatékonyabb hűtés érdekében. Az újdonság a díjnyertes Cyro LX-hez hasonlóan a noteszgép teljes házát próbálja hűteni, mindezt pedig sikerrel teszi. Az újdonság két darab 120 mm-es átmérőjű ventilátorral van ellátva, amelyeknek fordulatszáma a termék hátulján, a csatlakozók mellett elhelyezett potméter segítségével szabályozható. A gyártó oldalán a légkeverők fordulatszámával kapcsolatban egyelőre nincsenek információk, mint ahogy a termék részletes specifikációi sem érhetőek el.

Az újdonság USB porton keresztül, vagy akár a mellékelt AC adapter segítségével is képes működni. A terméken egyébként két darab USB port van jelen, amelybe pendrive, illetve egyéb USB-s eszköz csatlakoztatására van lehetőség. Az NZXT Cyro S a Newegg kínálatában már feltűnt: a termék 49,99 dolláros áron vásárolható meg.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward