Metal Gear Solid 5 - Kojima dedikál mindent és tippeket ad

Kojimának van egy tippe, hogyan toljuk a Metal Gear Solid 5-öt. Éjszakánként pedig a nép között jár és dedikál.

Metal Gear Solid 5 - Kojima dedikál mindent és tippeket ad

Az utóbbi napokban teljesen eluralkodott a játékosokon a Metal Gear Solid-láz, nem csoda hát, hogy sorra esik be mindenféle hír és érdekesség a játékról. Először maga a mester, Hideo Kojima adott néhány tanácsot arra nézve, hogyan érdemes játszani a Metal Gear Solid 5-tel. "Ajánlott néha szüneteket tartani, ugyanis a teljesen szabad kommandózás egy idő után el tudja fárasztani az agyat. Térj vissza a bázisra a főküldetések között, sétálj egyet, vagy teljesíts párat a vicces mellékküldetések közül, hogy az elméd visszaálljon" - írta a sorozat alkotója Twitteren.

Kojima ezen kívül elmondta, hogy egy ideje már otthon nem tud játszani a saját játékaival. Ha más játszik vele, az nem gond, nézni simán tudja, de attól fél, hogyha otthon leül elé egyedül, akkor talál még dolgokat, amiket kijavítana, vagy máshogy csinálna - annak ellenére, hogy a fejlesztés közben persze már rengetegszer végigvitte az egészet.

Van viszont egy rituáléja neki és a csapatának. Nevezetesen az, hogy a játék megjelenésének estéjén szeretnek kimenni a különböző videojáték-boltokba, és nézni, hogy az emberek hogy reagálnak és mit mondanak a játékukról. Nem történt ez másként most sem: Kojima mindenféle előzetes bejelentés és csinnadratta nélkül járta Tokió különböző boltjait, ráadásul csatlakozott hozzá a Metal Gear Solid legendás művészeti vezetője, Yoji Shinkawa is. Az úriemberek nem csak társalogtak, de dedikáltak is mindent, amit csak értek, nagy örömet okozva ezzel a vásárlóknak.

Galéria megnyitása grid_on

Mindeközben egy rajongó...

...úgy döntött, hogy megteszi azt, amit a Sony és a Konami nem tett meg: elkészítette a PS4-es Metal Gear Solid bundle-höz járó egyedi festésű konzol PS3-as verzióját, aranyazott Diamond Dogs-emblémával, meg mindennel, ami csak kell. Annyira odafigyelt az apróságokra, hogy még azt is figyelembe vette, hogy a gyári PS4-es konzolon szereplő "Do not use molybdeum" felirat hibás, az ugyanis helyesen "molybdenum" lenne. Így a PS3-on is hibásan szerepel.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward