Megjelent a Creative Sound Blaster Audigy Fx V2 hangkártyája

Az új modell jobb hangminőséggel és néhány extrával próbálja felhívni magára a figyelmet.

Megjelent a Creative Sound Blaster Audigy Fx V2 hangkártyája

A Creative egy új termékkel bővítette népszerű Sound Blaster kínálatát, a friss jövevény pedig nem más, mint az Audigy FX második generációs kiadása, az Audigy FX V2. Az új verzió jobb hangminőséggel kecsegtet, külön bővítőkártya segítségével továbbfejleszthető, valamint SmartComms szoftver is elérhető hozzá, amivel az online kommunikáció még zökkenőmentesebbé tehető.

Galéria megnyitása

Az új verzió 5.1 csatornás térhangzást kínál, jel/zaj aránya 120 dB, míg a teljes harmonikus torzítás 0,004% alatt marad. Az új hangkártya mellé normál is alacsony profilú PCI hátlap egyaránt elérhető, maga a termék pedig 117,4 milliméter széles, 121 milliméter hosszú és 21,6 milliméter magas, azaz egyetlen slotnyi helyet kér a házban. A fejhallgatókat 32 ohmtól egészen 600 ohmig képes kezelni a fejhallgató erősítő, természetesen TRRS kivitelben is, azaz a mikrofonos headsetek használata sem jelent akadályt.

Galéria megnyitása

Az újdonság maximum 24-bites felbontással és 192 kHz-es mintavételezési frekvenciával dolgozhat, ha lejátszásról van szó, míg felvétel esetén mono módban a mikrofon-bemeneten keresztül 24-bites felbontás és 96 kHz-es mintavételezési frekvencia áll rendelkezésre, a vonalszintű bemenet (Line in) esetében pedig már 192 kHz-es mintavételezési frekvenciát is elérhetünk, ugyancsak 24-bites felbontással, egycsatornás módban.

Galéria megnyitása

A kártya alap esetben 5.1 csatornás támogatás áll rendelkezésre, ám a külön megvásárolható Audigy FX V2 DBPro kiegészítő kártya segítségével már 7.1 csatornás hangzást, DSD256 támogatást, valamint optikai audió kimenetet is kapunk az extra 3,5 milliméteres Jack Audió port mellé. Ha a külön elérhető bővítőkártyára is szükség van, akkor egy második szabad PCI slotra is szükség lesz az adott ház esetében. Alaplapi port nem szükséges, ugyanis a kiegészítő kártya szalagkábelen keresztül kapcsolódik a PCIe x1-es csatolófelülettel ellátott Audigy FX V2-höz.

Galéria megnyitása

Hasznos funkció a SmartComms kit, amely egyrészt segít a bejövő és a kimenő hang zajoktól való szűrésében, valamint VoiceDetect funkciót is kínál, amelynek köszönhetően automatikusan elnémul a mikrofon, ha befejezzük a beszédet, és automatikusan újra aktiválódik, ha beszélni kezdünk.

A Creative Sound Blaster Audigy FX V2 már elérhető kereskedelmi forgalomban, ára 79 dollár, míg a DBPro névre keresztelt kiegészítő kártyáért 25 dollárt kérnek el.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap