Már edzett üveg oldallappal is elérhető az NZXT S340-ese

Az új modell az NZXT S340 Elite nevet kapta.

Már edzett üveg oldallappal is elérhető az NZXT S340-ese

Az NZXT S340-es számítógépházát néhány hónapja teszteltük, és konklúzióként arra jutottunk, hogy ára, felszereltsége, szerelhetősége és dizájnja alapján mindenképpen kiérdemli az ajánlott vétel címet. Az S340-es speciális, Razer színekben pompázó kiadása tüzér utcai üzletünkben meg is csodálható – a kínálatunkban található első generációs S340-es modellek mellé pedig éppen egy jó kisCherry MW2310-es egér jár ajándékba.

A matt fekete, a fekete-piros és a fekete-fehér változat

Az S340-es számítógépház igazából más országokban is nagy népszerűségnek örvend, így a gyártó szakemberei úgy döntöttek, érdemes addig ütni a vasat, míg meleg, így elkészült az S340 „továbbfejlesztett” kiadása, az S340 Elite. Külső dizájn terén a legszembetűnőbb változás az, hogy a bal oldallap már nem fémlemezből és plexi ablakból, hanem edzett és színezett üveglapból áll.

A ház belsejében a már jól ismert elrendezéssel találkozhatunk, viszont a tápegységet és a két 3,5 hüvelykes fiókot rejlő kamra fedlapja fejlődött: már nem csak kettő, hanem összesen három darab 2,5 hüvelykes meghajtót fogad. Az alaplaptálca hátulján a kábelmenedzsmentet már külön rögzítő fülek segítik, így a vezetékek elrendezése még könnyebb – pedig már az előd képességeivel is elégedettek voltunk. Az előlap mögött akár egy 280 milliméteres hőleadó radiátorral ellátott Kraken folyadékhűtő szett is elfér, a friss levegőt szállító ventilátorok elé, valamint a tápegység bővítőhelye alá pedig kivehető szűrőket helyeztek.

Belül nincs is egyéb változás, kívül viszont még találunk érdekességeket. A tetőlapon elhelyezett előlapi portok között a két USB 3.0-s port mellé két USB 2.0-s port is került, plusz egy HDMI videó kimenetet is elhelyeztek itt, ami VR headset használatakor jöhet különösen jól. Az S340 Elite extraként egy mágneses kis korongot is kapott, ami fejhallgatóhoz vagy VR headsethez használható elegáns tartóként.

A ház belsejében akár az új Internal USB Hub névre keresztelt kiegészítő is elhelyezhető, ami egy alaplapi USB 2.0-s tüskesor használatával összesen három USB 2.0-s tüskesort, valamint két USB portot nyújt. A tüskesor formátumú portokra Kraken folyadékhűtő szett, illetve GRID+ vagy HUE+ csatlakozhat, a fizikai portokra pedig a kényelmesen csatlakoztathatjuk a billentyűzet-egér páros USB-s vevőjét, vagy éppen egy WiFi/Bluetooth adaptert is. A kiegészítő nem képezi az alapfelszereltség részét – csak külön, 19,99 eurós áron vásárolható meg.

Az NZXT S340 Elite matt feketében, fekete-fehérben, valamint fekete külsővel és piros kábelmenedzsment-betéttel egyaránt elérhető lesz. Az újdonság rövidesen felkerül az üzletek polcaira, méghozzá 99,99 eurós listaáron.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward