Mágneses LED szalagok a BitFenix-től, nem csak moddereknek

Az Alchemy 2.0 sorozat friss tagjai egyenletes fénnyel világítják meg a számítógépház belsejét vagy külsejét, fényük kellően szórt és erős, színeik pedig szépek.

Mágneses LED szalagok a BitFenix-től, nem csak moddereknek

A BitFenix ötletes kiegészítővel kedveskedik mindazoknak, akik szeretnék egy kicsit feldobni meglévő számítógépházukat: a gyártó beépített mágnessel ellátott LED szalagokat mutatott be, amelyek különböző színben és hosszban kerülnek az üzletek polcaira.

Az Alchemy 2.0-s sorozatban található friss LED szalagok fehér, piros, lila, zöld vagy éppen kék fénnyel áraszthatják el a számítógépház belsejét vagy külsejét, de akár hangulatvilágítást is fabrikálhatunk belőlük, ha kedvünk úgy tartja.

A LED szalagok alapját 60 lumenes fényerejű 5050-es TriBright SMD LED-ek adják, magát a LED szalagot pedig beépített mágnesekkel rögzíthetjük a kívánt helyre – persze ehhez nem alumíniumra, hanem acélfelületre lesz szükség –, azaz a szereléssel kapcsolatos munka percek alatt kényelmesen letudható. Ha kell, a szalagok toldással történő összekapcsolása is megoldható.

Az Alchemy 2.0-s LED szalagok 12 centiméteres, 30 centiméteres és 60 centiméteres méretben lesznek elérhetőek – ezek sorrendben 6, 15 vagy 30 LED-et, illetve 3, 6 vagy 12 darab mágnest tartalmaznak.

A tápellátás MOLEX kábelen keresztül oldható meg, a tápkábel hossza pedig 50 centiméter, így a LED szalagok akár toronyházakba is kényelmesen beszerelhetőek. A szalagoknál 2 milliméteres vastagságra és 10 milliméteres szélességre kell felkészülni.

A gyártó szerint a TriBright LED alapú szalagok hagyományos társaikhoz képest egyenletesebben szórják a fényt, így nem olyan élesek a fény/árnyék határvonalak, de ezzel együtt színtónus és fényerősség szempontjából is lekörözik versenytársaikat.

Az új LED szalagok rövidesen elérhetőek lesznek kereskedelmi forgalomban, az azonban egyelőre nem derült ki, pontosan mennyibe kerülnek majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward